Annoncørbetalt indhold

Nyheder fra Fyn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Fyens Stiftstidende er en avis, der har fokus på de lokale fynske nyheder. Fyens Stiftstidende er en avis der er delt op i tema og lokalområde, så du som læser har mulighed for at fordybe dig i præcis de artikler og nyheder, du foretrækker. Som en del af Jysk Fynske Medier er Fyens Stiftstidende en af flere lokalaviser, der leverer spændende lokaljournalistik til danskerne.

Annonce


Vi leverer nyhederne, du vælger platformen


Vi fokuserer på at levere nyheder, der er dybdegående, ærlige, kritiske og troværdige. Alt sammen for at tilbyde den bedste kvalitetsjournalistik til vores abonnenter og læsere. Uanset om du ønsker at læse din fysiske avis i sofaen med kaffen ved siden af, eller om du foretrækker at læse din avis online, gør vi det nemt at nyde din Fyens Stiftstidende. Oplev historiens vingesus med Nyhedsarkivet, hvor du finder alle eksemplarer af avisen - helt tilbage til hvor den første Fyens Stiftstidende udkom d. 3. januar 1772. Nyhedsarkivet medfølger i alle abonnementer, hvor avisen indgår enten digitalt eller på print.

Nyheder til kampagnepris


Lige nu kan du købe Fyens Stiftstidende til en ekstra god pris. Bestil et Weekend-abonnement i 3 måneder og få 1 ekstra måned gratis. Nyd godt af alle de ekstra fordele som abonnementet tilbyder; her kan nævnes et abonnement på PLUS, som giver adgang til perspektivrige låste PLUS-artikler, som løbende bliver opdateret på fyens.dk. Med dette abonnement, vil du altid være opdateret på dit lokalområde og sikret timevis af læsning samtidig med at nyheder HER & NU altid er lige ved hånden. Bestil abonnement her og hav altid dine lokale nyheder lige ved hånden.


Avisfordele – ekstra fordele som abonnent


Som Fyens Stiftstidende-abonnent får du bare meget mere end nyheder. Du får også adgang til vores fordelsklubben Avisfordele, hvor du som abonnent får adgang til et hav af skønne produkter og oplevelser. Som abonnent kan du bestille rejser, koncerter, musicals, slotsophold, busture, gourmetophold, spændende bøger, puslespil, vin, øl, brugskunst og meget andet til medlemsrabatter helt op til 70%

Vores abonnenter skal have det godt og opleve værdi, derfor arbejder vi hele tiden på at skabe en samlet oplevelse for vores abonnementer. Vi arbejder hele tiden på at finde nye og spændende oplevelser og produkter til helt unikke priser. Skal du købe værtindegave, fødselsdagsgave eller måske julegave er det en god ide at slå vejen forbi Avisfordele.


Få et samlet nyhedsoverblik


Tilmeld dig Fyens Stiftstidendes nyhedsmail og få en daglig mail med dagens nyheder. Du kan på den måde læne dig tilbage og lade dine lokale nyheder komme til dig. Det er nemt og enkelt.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.