Annonce
Nordfyn

Nye tider: Så skal der bestilles tid til Borgerservice

Snart skal man bestille tid, ønsker man at blive betjent personligt på Borgerservice i Otterup, Bogense eller Søndersø. Pressefoto
Annonce

Nordfyn: Snart er det slut med at bare at møde op på Borgerservice, hvis man som borger har et ærinde, der kræver personlig betjening.

Fra mandag den 30. november skal man bestille tid, inden man møder op på Borgerservice i enten Otterup, Bogense eller Søndersø. Det sker for at undgå kødannelse og dermed også for at minimere risikoen for corona-smitte for såvel borgere som personale, oplyser Nordfyns Kommune.

Biblioteks- og borgerservicechef Dorthe Temberg:

- Når borgerne har bestilt en tid, ved de præcis, hvornår de skal møde op. Dermed undgår vi spidsbelastningssituationer, hvor borgere kommer til at være i venteområdet i lang tid. Det sparer både medarbejdere og borgere for en del tid, og så er det også den rigtige vej at gå i en situation, hvor vi skal passe på ikke at smitte hinanden med corona, siger hun.

Annonce

Sådan gør man

Man bestiller tid på hjemmesiden nordfynsbib.dk. Har man brug for hjælp til at bestille en tid, er man velkommen til at ringe til borgerservice på tlf. 64 82 86 80. Borgere, der ønsker personlig betjening og dukker op uden en tidsbestilling, vil blive bedt om at booke en tid og vil også kunne få hjælp til det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce