Annonce
Erhverv

Nye job i medicinsk cannabis: Aurora har planer om at hyre 20 nye medarbejdere til sommer

Den medicinske cannabisproduktion i Aurora Nordic eksporterer i øjeblikket til fem europæiske lande - Tyskland, Italien, Tjekkiet, Frankrig og Malta. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Eksporten til det europæiske marked får behovet for flere kolleger til at stige

Nye job er på vej i produktionen af medicinsk cannabis hos Aurora Nordic i Bellinge.

Virksomheden, som er canadisk ejet, producerer medicinsk cannabis i form af tørrede blomster og cannabisolie og eksporterer i øjeblikket de tørrede blomster til fem europæiske lande - Tyskland, Frankrig, Tjekkiet, Malta og Italien - og har udsigt til i overskuelig fremtid også at eksportere til Storbritannien og Polen.

Virksomheden giver i øjeblikket beskæftigelse til 60 medarbejdere i Bellinge, men der vil være behov for at få flere om bord, lyder det fra Marianne Hundtofte Nielsen, medicinsk direktør i Aurora Nordic samt vicepræsident i Aurora Europe.

Annonce

- Vi planlægger at slå cirka tyve nye stillinger op hen over sommeren, siger Marianne Hundtofte Nielsen.

Verdens næststørste

Produktionen af medicinsk cannabis omfatter alt fra gartnere, der håndterer og passer cannabisplanterne, til medarbejdere, der sørger for kvalitetssikring, analyser og for at sælge varerne. Og der bliver behov for en bred vifte af nye kolleger i Bellinge.

- Vi forventer at få brug for farmaceuter, kemikere, gartnere, medarbejdere i kvalitetssikring og i salgsafdelingen. Det er lidt af hvert, siger Marianne Hundtofte Nielsen.

Aurora Nordic blev for en lille håndfuld år siden etableret i et joint-venture mellem tomatavler Mads Pedersen og canadiske Aurora Cannabis, som er verdens næststørste producent af medicinsk cannabis.

Mads Pedersen har siden trukket sig ud af den del af branchen, solgt sine andele til canadierne og til gengæld købt dem ud af det vækstlaboratorium, som partnere også lavede sammen.

Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce