Annonce
Faaborg-Midtfyn

Nye indehavere: Nor fejrede åbning med rød løber og kage

De første kunder kiggede ind lidt over 10, da Karina Mikkelsen (tv) og partneren Christian slog dørene op. Foto: Maria Retoft Pedersen
Karina og Christian Mikkelsen har ansat en lokal til at være butikkens faste personale.
Annonce

Faaborg: Den 10. juni overtog Karina og Christian Mikkelsen nøglerne til den gamle Best Companys i Østergade fra Maria Larsen, og fredag var de så klar til at slå dørene op til Nor Faaborg for første gang.

I de ni dage, der er gået, har der været travlt med at gøre alting klar til åbningen.

- Det har været nogle lange dage, og vi har arbejdet stærkt, lød det fra Christian Mikkelsen, kort tid inden åbningen.

Karina og Christian Mikkel driver i forvejen Nor i Skælskør, som er en tøjbutik for hele familien. Nor i Faaborg bliver dog kun med dametøj.

Der var kage og drikkevarer til at fejre åbningen. Foto: Maria Retoft Pedersen

- Det er et stort skridt for os at åbne butik nummer to. Så det er da lidt ekstra spændende i dag. Vi har hele tiden været enige om, at vi ikke skulle mod København, det er for upersonligt. At åbne butik et sted som Faaborg, det er meget mere os, siger Christian Mikkelsen.

Parret har ansat lokale Mathilde Marina Møller til at være det faste ansigt i butikken, mens Karina Mikkelsen regner med at være i Faaborg to dage om ugen henover sommeren.

Karina og Christian Mikkelsen glæder sig over at være blevet taget rigtig godt imod i Faaborg.

- Folk har kigget ind her, når vi har gået og arbejdet, og rigtig mange er kommet med positive kommentarer. Også på Facebook har der været rigtig god respons på vores opslag, siger Christian Mikkelsen.

Mathilde Marina Møller (tv) fra Millinge er udlært i Intersport og skal stå bag disken. Karina Mikkelsen kommer til at være i butikken to dage om ugen. - Jeg synes, det er spændende at være en del af processen. Og vi forhandler nogle rigtig fede mærker, siger Mathilde Marina Møller. Foto: Maria Retoft Pedersen

Nu håber de på at starte butikseventyret i Faaborg med en god sommer.

- Vi håber, at der kommer både lokale og turister, og at vi får rigtig travlt, lyder det fra Karina Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Påvirket fynbo fik taget bilen

Annonce