Annonce
Kerteminde

Nye forpagtere på Restaurant Sejlklubben vil satse på en god bøf, en god fisk og god service

- Det var lige til højbenet for os, for vi trives godt ved vandet, fortæller Lene og John Carlsen, der er de nye forpagtere i Restaurant Sejlklubben. Foto: Helle Nordström

John Carlsen og hans hustru Lene slår dørene op i Restaurant Sejlklubben allerede i weekenden - dog kun til en kop kaffe og hjemmebagt brød. 1. marts regner de med at være klar med resten af menukortet

Kerteminde: - Vi regner med at åbne den 1. marts. Men til dem, der lige kommer forbi i weekenderne, har vi altid en kop kaffe og et stykke brød, vi går her jo alligevel og sætter på plads og i stand, lover John Carlsen, der sammen med sin hustru Lene har overtaget forpagtningen af restaurant Kerteminde Sejlklub.

Parret blev valgt ud blandt de ikke så helt få, der bød ind på forpagtningen efter at have læst i avisen, at den blev ledig. Det er da også et par med masser af erfaring i bagagen, der er klar til at tage fat.

- Jeg blev udlært som kok i 1982 og Lene er tjener. Vi har arbejdet sammen som selvstændige i mange år, blandt andet har vi drevet Kratholm i Bellinge og for mange år siden Mågen i Assens, fortæller John Carlsen.

- Og det jeg er god til, det er god traditionel mad med et pift af det moderne. Jeg lægger altid vægt på gode råvarer, og jeg bruger så vidt muligt de lokale. Så forvent en god bøf, en god fisk og en god service.

Netop det med servicen gav sidste år Restaurant Sejlklubben nogle skrammer. Men det har ikke skræmt John og Lene Carlsen.

- Jeg håber, at folk vil give stedet en ny chance, for det fortjener det, og jeg er sikker på, at vi kan leve op til det, så vi kan få genoprettet tilliden og restaurantens gode rygte, understreger den nye forpagter.

Har du brug for et job?

Når John og Lene Carlsen om en måneds tid skal have en restaurant op at køre, får de brug for nogle unge mennesker.- Vi skal bruge unge både til opvask og servering, så jeg håber, vi kan få opbygget en fast stab, som vi så kan supplere med ekstra hjælp i højsæsonen.

Unge, der har mod på at blive en del af holdet bag Restaurant Sejlklubben, kan henvende sig i restauranten i weekenderne eller ringe på 65 32 24 53 ligeledes i weekenderne.

Deles i to: Krostuen og den med dug på

Parrets plan er fremover at dele restauranten op i tre afdelinger:

- Det store lokale skal være krostue/restaurant med god mad til en fornuftig pris. Terrassen bliver uderestaurant, og den taler jo for sig selv. De mindre lokaler vil vi indrette som restaurant med mere eksklusive retter. det bliver noget med dug på bordet og rødtunge i stedet for rødspætte, forklarer John Carlsen.

Restaurant Sejlklubben vil fremover også tilbyde mad ud af huset til alt fra barnedåb til bisættelser.

Bestyrelsesmedlem i Kerteminde Sejlklub Villy Hansen har store forventninger til de nye forpagtere.

- Vi havde mange at vælge imellem, for det var mange, der havde læst artiklen om, at de tidligere forpagtere stoppede, fortæller han.

- Men der var ikke så meget tvivl om, at det skulle være John og Lene. De supplerer hinanden godt, så nu skal vi bare have shinet restauranten op og have en succes i hus.

Annonce
Odense For abonnenter

Fyresedler og nul tiltro til letbanen på konkursramt butiksplads: - Jeg har ikke råd til at vente længere

Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Gammelt Odense-firma solgt: Ny ejer har allerede ansat flere folk

Fyn For abonnenter

En anderledes bisættelse: Tak til præsten, der sagde nej - nu blev det helt rigtigt

Kerteminde

Dronning Margrethe hyldes på en af Europas flotteste golfbaner: Ukrainsk stjerne kommer i et meget flot selskab

Odense

- De prøver at overdøve hinanden: Naboerne har fået nok af høj musik i Odenses parker - vil tage drastiske metoder i brug

Nordsøen skal plastres til med energiøer og vindmøller for hundredvis af milliarder: - Det er en rigtig, rigtig god forretning, lover klimaministeren

Faaborg-Midtfyn

Bent er bekymret: Nu har vi kun den her brandhane - og hvad hvis der kommer en storbrand?

Nordfyn For abonnenter

Lene frygter, at hendes søn skal starte i skole for tidligt: - Jeg mener, han har godt af at være barn et år endnu i børnehaven

Efter fire mislykkede graviditeter: Nu lever Nicolai og Jannie af legetøj

Odense

- Sådan én har jeg sgu aldrig set før: Vaks zoo-gæst fik øje på noget, der hang fra tigeren - nu er dyrepasserne ham 'evigt taknemlig'

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

OB

Han insisterer på ikke at sige noget om sin situation nu: Bashkim Kadrii lover udmelding, når sæsonen er slut

Nyborg For abonnenter

Tog narko, terroriserede ekskæresten og kørte fra politiet: Mand idømt tre måneders fængsel

Erhverv

Jesper snedkererer millionresultat sammen: Har fordoblet overskuddet på et enkelt år

Annonce