Annonce
Kerteminde

Nye forpagtere på Restaurant Sejlklubben vil satse på en god bøf, en god fisk og god service

- Det var lige til højbenet for os, for vi trives godt ved vandet, fortæller Lene og John Carlsen, der er de nye forpagtere i Restaurant Sejlklubben. Foto: Helle Nordström

John Carlsen og hans hustru Lene slår dørene op i Restaurant Sejlklubben allerede i weekenden - dog kun til en kop kaffe og hjemmebagt brød. 1. marts regner de med at være klar med resten af menukortet

Kerteminde: - Vi regner med at åbne den 1. marts. Men til dem, der lige kommer forbi i weekenderne, har vi altid en kop kaffe og et stykke brød, vi går her jo alligevel og sætter på plads og i stand, lover John Carlsen, der sammen med sin hustru Lene har overtaget forpagtningen af restaurant Kerteminde Sejlklub.

Parret blev valgt ud blandt de ikke så helt få, der bød ind på forpagtningen efter at have læst i avisen, at den blev ledig. Det er da også et par med masser af erfaring i bagagen, der er klar til at tage fat.

- Jeg blev udlært som kok i 1982 og Lene er tjener. Vi har arbejdet sammen som selvstændige i mange år, blandt andet har vi drevet Kratholm i Bellinge og for mange år siden Mågen i Assens, fortæller John Carlsen.

- Og det jeg er god til, det er god traditionel mad med et pift af det moderne. Jeg lægger altid vægt på gode råvarer, og jeg bruger så vidt muligt de lokale. Så forvent en god bøf, en god fisk og en god service.

Netop det med servicen gav sidste år Restaurant Sejlklubben nogle skrammer. Men det har ikke skræmt John og Lene Carlsen.

- Jeg håber, at folk vil give stedet en ny chance, for det fortjener det, og jeg er sikker på, at vi kan leve op til det, så vi kan få genoprettet tilliden og restaurantens gode rygte, understreger den nye forpagter.

Annonce

Har du brug for et job?

Når John og Lene Carlsen om en måneds tid skal have en restaurant op at køre, får de brug for nogle unge mennesker.- Vi skal bruge unge både til opvask og servering, så jeg håber, vi kan få opbygget en fast stab, som vi så kan supplere med ekstra hjælp i højsæsonen.

Unge, der har mod på at blive en del af holdet bag Restaurant Sejlklubben, kan henvende sig i restauranten i weekenderne eller ringe på 65 32 24 53 ligeledes i weekenderne.

Deles i to: Krostuen og den med dug på

Parrets plan er fremover at dele restauranten op i tre afdelinger:

- Det store lokale skal være krostue/restaurant med god mad til en fornuftig pris. Terrassen bliver uderestaurant, og den taler jo for sig selv. De mindre lokaler vil vi indrette som restaurant med mere eksklusive retter. det bliver noget med dug på bordet og rødtunge i stedet for rødspætte, forklarer John Carlsen.

Restaurant Sejlklubben vil fremover også tilbyde mad ud af huset til alt fra barnedåb til bisættelser.

Bestyrelsesmedlem i Kerteminde Sejlklub Villy Hansen har store forventninger til de nye forpagtere.

- Vi havde mange at vælge imellem, for det var mange, der havde læst artiklen om, at de tidligere forpagtere stoppede, fortæller han.

- Men der var ikke så meget tvivl om, at det skulle være John og Lene. De supplerer hinanden godt, så nu skal vi bare have shinet restauranten op og have en succes i hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Danmark

Genlæs livebloggen: Britta Nielsen idømt mere end seks års fængsel

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce