Annonce
Kerteminde

Nye forpagtere på Restaurant Sejlklubben vil satse på en god bøf, en god fisk og god service

- Det var lige til højbenet for os, for vi trives godt ved vandet, fortæller Lene og John Carlsen, der er de nye forpagtere i Restaurant Sejlklubben. Foto: Helle Nordström

John Carlsen og hans hustru Lene slår dørene op i Restaurant Sejlklubben allerede i weekenden - dog kun til en kop kaffe og hjemmebagt brød. 1. marts regner de med at være klar med resten af menukortet

Kerteminde: - Vi regner med at åbne den 1. marts. Men til dem, der lige kommer forbi i weekenderne, har vi altid en kop kaffe og et stykke brød, vi går her jo alligevel og sætter på plads og i stand, lover John Carlsen, der sammen med sin hustru Lene har overtaget forpagtningen af restaurant Kerteminde Sejlklub.

Parret blev valgt ud blandt de ikke så helt få, der bød ind på forpagtningen efter at have læst i avisen, at den blev ledig. Det er da også et par med masser af erfaring i bagagen, der er klar til at tage fat.

- Jeg blev udlært som kok i 1982 og Lene er tjener. Vi har arbejdet sammen som selvstændige i mange år, blandt andet har vi drevet Kratholm i Bellinge og for mange år siden Mågen i Assens, fortæller John Carlsen.

- Og det jeg er god til, det er god traditionel mad med et pift af det moderne. Jeg lægger altid vægt på gode råvarer, og jeg bruger så vidt muligt de lokale. Så forvent en god bøf, en god fisk og en god service.

Netop det med servicen gav sidste år Restaurant Sejlklubben nogle skrammer. Men det har ikke skræmt John og Lene Carlsen.

- Jeg håber, at folk vil give stedet en ny chance, for det fortjener det, og jeg er sikker på, at vi kan leve op til det, så vi kan få genoprettet tilliden og restaurantens gode rygte, understreger den nye forpagter.

Har du brug for et job?

Når John og Lene Carlsen om en måneds tid skal have en restaurant op at køre, får de brug for nogle unge mennesker.- Vi skal bruge unge både til opvask og servering, så jeg håber, vi kan få opbygget en fast stab, som vi så kan supplere med ekstra hjælp i højsæsonen.

Unge, der har mod på at blive en del af holdet bag Restaurant Sejlklubben, kan henvende sig i restauranten i weekenderne eller ringe på 65 32 24 53 ligeledes i weekenderne.

Annonce

Deles i to: Krostuen og den med dug på

Parrets plan er fremover at dele restauranten op i tre afdelinger:

- Det store lokale skal være krostue/restaurant med god mad til en fornuftig pris. Terrassen bliver uderestaurant, og den taler jo for sig selv. De mindre lokaler vil vi indrette som restaurant med mere eksklusive retter. det bliver noget med dug på bordet og rødtunge i stedet for rødspætte, forklarer John Carlsen.

Restaurant Sejlklubben vil fremover også tilbyde mad ud af huset til alt fra barnedåb til bisættelser.

Bestyrelsesmedlem i Kerteminde Sejlklub Villy Hansen har store forventninger til de nye forpagtere.

- Vi havde mange at vælge imellem, for det var mange, der havde læst artiklen om, at de tidligere forpagtere stoppede, fortæller han.

- Men der var ikke så meget tvivl om, at det skulle være John og Lene. De supplerer hinanden godt, så nu skal vi bare have shinet restauranten op og have en succes i hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Opløsning i den ene lejr i fodboldkrigen: Flere klubber trækker sig fra Super League, melder medier

Annonce