Annonce
Danmark

Nye ejere tager fat: Jensens Bøfhus skifter toppen ud

Den stormombruste Jensens Bøfhus-kæde skal have helt ny ledelse. Direktøren stoppede for mere end en måned siden, og nu er bestyrelsesformanden også skiftet ud med en tidligere direktør fra virksomheden.

Udskiftning: Efter et år med voldsomme ændringer skifter restaurantkæden Jensens Bøfhus godt og grundigt ud i toppen. Direktør Dorte Gleie er stoppet, og ledelsen ligger netop nu i hænderne på det konsulentfirma, der har været med i hele omlægningen af kæden.

Samtidig er hele bestyrelsen skiftet ud, og bestyrelsesformand Torben Frigaard Rasmussen, Odense, er blevet afløst af Jesper Rosener, Munkebo, der tidligere har været direktør for restaurantdelen af Jensens Bøfhus. Han er også administrerende direktør i Jysk Fynske Medier, der omfatter et stort antal dagblade - blandt andet dette - hjemmesider, ugeaviser og radiostationer.

- Jeg har masser af følelser for virksomheden, og det har gjort ondt at følge dens udvikling udefra. Derfor synes jeg også, at jeg har en pligt til at være med til at få den op at køre igen, siger Jesper Rosener, der også har en meget stor tiltro til Jensen-konceptet.

- Det er et af de bedste koncepter for en restaurant-kæde i hele verden, og det er lige så aktuelt i dag som for 30 år siden. Jeg er dybt uenig i, at konkurrencen og markedet har gjort Jensens Bøfhus uaktuel. Der er stadig stor efterspørgsel efter vores kerne, som er god kvalitet til priser, som alle har råd til, siger Jesper Rosener engageret.

- Det er ikke denne kerne i Jensens Bøfhus, der har ført til krisen. Der er ikke én enkelt årsag. Virksomheden er blevet ramt af en række omstændigheder, uheld og beslutninger, der skulle have været anderledes, siger den nye bestyrelsesformand, der er udpeget af de ni fynske erhvervsfolk, som 1. oktober overtog kæden fra den tidligere ejer, Palle Skov Jensen.

- Vi var enige om, at han var det bedste bud, fordi han har så godt et kendskab til branchen og virksomheden. Og så er han stadig vellidt blandt medarbejderne, der var meget positive over nyheden, siger Hans Bøgh-Sørensen, som er medejer og nyt medlem af bestyrelsen.

Dermed siger han farvel til Torben Frigaard Rasmussen, der blev indsat som formand for kun 13 måneder siden.

- Det har været et spændende år, hvor vi har fået gennemført mange og store ændringer med stor succes. De største omlægninger er gennemført, og nu har Jensens Bøfhus brug for en bestyrelsesformand, der kan orientere sig mod driften og som har kendskab til branchen, siger Torben Frigaard Rasmussen i dag.

Også direktør Dorte Gleie er ude:

- Hun stoppede i virksomheden for en måneds tid siden. Hun foreslog selv, at hun skulle stoppe. Hun mente, at virksomheden havde brug for en anden type direktør efter de store ændringer, og det var jeg enig med hende i, siger den afgående bestyrelsesformand.

Den ledige direktørpost er Jesper Roseners første og mest presserende opgave.

- Vi skal have en leder, som er ude i restauranterne. Vi får ikke succes, hvis direktøren ikke er til stede derude, hvor forretningen skabes sammen med medarbejdere og gæster, siger Jesper Rosener, der selv som direktør fulgte den opskrift.

Strategien for fremtiden er ikke klar, da den skal laves af den nye direktør.

- Men den vil helt sikkert indeholde med et klart fokus på vores kerne, der er høj kvalitet, som alle kan betale for. Det skal vi blive endnu bedre til at levere, og vi skal blive ved med at gøre det. Det er den eneste vej frem, siger Jesper Rosener.

Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Villy måtte flygte fra sit hus: - Ellers vil jeg ikke længere være den ældste mand i Hundslev

Nyborg For abonnenter

Kæmpe vinkup i Nyborg: Professionelle tyve bakkede lastbil til og stjal 11 paller af Kenneths vin

Faaborg-Midtfyn

Vedtaget i rungende tavshed: Nu ruller tusindvis af skraldespande ud i indkørslerne

Fyn

Se på samfundssmitte ikke antallet af covid-patienter på intensiv: Jeg kan ikke se gode argumenter for at åbne mere

Så meget kan din bil sladre om dig og din kørsel: - Det korte svar er alt, man kan forestille sig

Odense For abonnenter

Snus-virksomhed fra Odense idømt stor bøde: Reklamerede ulovligt for tyggetobak

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Sport

Marienlyst kaster det hvide flag mod Svendborg - træneren vil bygge op til næste sæson

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Konflikt om faldefærdige huse eskalerer efter kritisk artikel: Pludselig bankede ejendomsmatador på døren

For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Odense

Odense er et bekymrende sted: Reagerer du, hvis der bliver råbt 'bøssekarl' efter folk?

Assens For abonnenter

Poul Erik solgte halvdelen af huset til sin datter: - Jeg lever ikke evigt, og vi ved ikke, om jeg en dag går hen og bliver syg

Middelfart

Kreativt makkerpar giver 'Byens Bedste Service': - Nu, hvor vi har vundet, forpligter det

Annonce