Annonce
Faaborg-Midtfyn

Nye ejere åbner butik nummer to: Best Companys bliver til Nor

Karina og Christian Mikkelsen kunne fejre tre års fødselsdag med "Nor" i Skælskør i marts. Privatfoto
Maria Larsen har solgt Best Companys til Karina og Christian Mikkelsen, som rykker ind i Østergade 19. juni. Parret har allerede en forretning i Skælskør.
Annonce

Faaborg: Den seneste tid har Maria Larsen kørt ophørsudsalg i Best Companys i Østergade. I starten af året tog hun beslutningen om, at butikken skulle afvikles, og at hun selv skulle tilbage til et job som social- og sundhedshjælper. Siden da har det været uvist, om butikken skulle lukke eller køre videre på nye hænder.

Men nu er der gode nyheder, for Maria Larsen har netop indgået en aftale med Karina og Christian Mikkelsen. De har i forvejen butikken Nor i Skælskør, som er en tøjbutik for hele familien, og nu overtager de så forretningen i Faaborg, som bliver en ren dametøjsbutik, også under navnet Nor. Den åbner 19. juni.

- Vi har i et stykke tid gerne villet åbne en butik nummer to, og da vi var ovre at se butikken her for første gang, faldt vi for byen med det samme. På mange måder ligner Faaborg Skælskør - en lille hyggelig havneby med mange turister om sommeren, siger Karina Mikkelsen.

Dagen efter de havde set butikken for anden gang, lukkede statsminister Mette Frederiksen landet ned på grund af coronasituationen, og planerne om en butik i Faaborg blev sat lidt i bero.

- Men nu har vi taget det op igen. Butikken her er lige til at flytte ind i, vi har købt inventaret, og så kan vi sådan set bare åbne. Vi har i forvejen rigtig mange af de mærker, som Maria (Larsen, red.) kørte med, så butikken kommer ikke til at ændre sig det helt store, siger hun.

Hun er opmærksom på, at der på hjørnet af Torvegade og Mellemgade allerede ligger en tøjbutik med navnet Nohr.

- Det opdagede vi jo, da vi besøgte byen første gang, og sådan er det bare. Vi har en webshop, navnet er trykt på vores poser, og butikken i Faaborg skal være en del af vores "familie". Derfor vælger vi, at butikken ikke skal hedde noget andet, forklarer Karina Mikkelsen.

Nor rykker ind i lokalerne i Østergade og er klar til åbning 19. juni. Foto: Maria Retoft Pedersen
Annonce

En lettelse

Maria Larsen er glad for, at butikken bliver ført videre på nye hænder.

- Det er en fantastisk lettelse. Det var jo mit største ønske, men det er også vemodigt for mig personligt. Det har været en hård tid nu her, hvor jeg har kørt ophørsudsalg og passet et nyt job. Jeg synes, at de her folk er de helt rigtige til at drive butikken videre. De passer godt til byen, siger hun og er stadig glad for det valg, hun har truffet.

- Jeg glæder mig til at få noget mere tid til min familie og mine venner. Men det kan da sagtens være, jeg vender tilbage som selvstændig om nogle år.

Maria Larsen arbejder nu som social- og sundhedshjælper på Steensvang i Faldsled.

- Og jeg har lovet beboerne og mine kolleger flødeboller i dag, fordi salget er faldet på plads, siger hun.

Karina og Christian Mikkelsen er nu gået på jagt efter en ansat, der skal hjælpe med at passe butikken i Faaborg.

- Umiddelbart bliver det en 32 timers stilling. Jeg kommer selv til at være her to dage om ugen. Og vi har allerede fået en stribe henvendelser, lyder det fra Karina Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce