Annoncørbetalt indhold

Nyder du også at ligge i en god hængekøje om sommeren?

Dette er sponsoreret indhold

Kender du det, når sommeren er på vej, og du bare går og glæder dig til at læse en god bog udenfor i solen i din hængekøje? Men har du egentlig en hængekøje eller er den hængekøje du har stadigvæk i god stand? Hvis den ikke er, kan vi hjælpe dig med at spotte en ny, som virkelig passer til dig og dine. For der er jo et kæmpe udvalg af hængekøjer, som ikke mange kender til, fordi de de fleste steder bliver solgt som enmands hængekøjer i beige eller hvid, og hvem gider egentlig det? Læs med her og find ud af, hvad du skal kigge efter, når du leder efter hængekøje.

Som sagt tidligere findes der et hav af forskellige hængekøjer, som differentierer både i størrelser og i farver. Der er her du skal på udkig og finde den hængekøje, som passer bedst til dig. For det er jo nemlig det, det handler om. At finde det, som du godt kan lide og passe det ind i din stil. Køb din hængekøje her eller led efter din egen stil, fordi det bare er alfa omega at finde sig hjemme i sin egen have, i sit eget hus og i sin egen hængekøje. Men hvad skal du have øje for, når du går på jagt? Ja, se det er faktisk spørgsmålet.

Når du går på jagt, skal du se på, hvad du har brug for. Husk at have øje for familien eller måske bare dig selv og/eller kæresten, når du køber hængekøje. Med det mener jeg selvfølgelig, at hængekøjer varrierer i størrelser. Køb en hængekøje, som er stor nok til, at du kan putte deri med dine børn eller din mand. Der er altså ikke noget, som er hyggeligere, men det kommer jo selvfølgelig også an på, hvor den skal hænge. Hvis den skal hænge indenfor, skal du sørge for, at det kan klare vægten. Hvis den derimod skal hænge på et par træer i haven, så skal du altså også sørge for, at de kan klare, at der ligger to voksne mennesker i hængekøjen før du køber ind til en dobbelthængekøje ellers kan du risikere at ende på jorden og ligge der mellem afbrækkede træer. Det er bare ikke sjovt. Det skal undgås. Så husk at tænk dig om, når du køber hængekøje til dit hjem, fordi det er til dig og dine, og du ved, hvad I har brug for.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.