Annonce
Nyborg

Nyborgs politikere er bedst - til at ro

Nyborgs hold, borgmester Kenneth Muhs, byrådsmedlem Erik Rosengaard, instruktøren Claus Lerche, fritidskonsulent Lars Andersen og byrådsmedlem Martin Stenmann med guldmedaljerne om halsen efter sejren i Den Fynske Kommunedyst. privatfoto.
Den Fynske Kommunedyst endte med sejr til Nyborg. Kenneth Muhs, Martin Stenmann og Erik Rosengaard trak i årerne ved Odense Roklub.
Annonce

Nyborg/Odense: Kenneth Muhs (V), Erik Rosengaard (V) og Martin Stenmann (S) sikrede tirsdag formiddag hæder og ære til Nyborg Kommune.

Det skete ved Den Fynske Kommunedyst, der i år fandt sted på Odense Kanal ved roklubben.

De tre politikere sejlede i Nyborgs robåd sammen med Lars Andersen fra fritidsforvaltningen på rådhuset og instruktøren Lars Lerche.

Den Fynske Kommunedyst har været afholdt en årrække, og kommunernes politikere dyster i forskellige discipliner hvert år.

I 2017 vandt de samme tre Nyborg-politikere således i gokart-ræs, der blev afviklet hos Søndersø Karting Klub, og sidste år var det så Nyborgs opgave at arrangere dysten: Det foregik i Nyborg Keglecenter, for Nyborg er jo Danmarksmester i keglesport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dårlige udsigter: Corona-pessimisme breder sig i fynsk erhvervsliv

Annonce