Annonce
Nyborg

Nyborgs politikere er bedst - til at ro

Nyborgs hold, borgmester Kenneth Muhs, byrådsmedlem Erik Rosengaard, instruktøren Claus Lerche, fritidskonsulent Lars Andersen og byrådsmedlem Martin Stenmann med guldmedaljerne om halsen efter sejren i Den Fynske Kommunedyst. privatfoto.
Den Fynske Kommunedyst endte med sejr til Nyborg. Kenneth Muhs, Martin Stenmann og Erik Rosengaard trak i årerne ved Odense Roklub.

Nyborg/Odense: Kenneth Muhs (V), Erik Rosengaard (V) og Martin Stenmann (S) sikrede tirsdag formiddag hæder og ære til Nyborg Kommune.

Det skete ved Den Fynske Kommunedyst, der i år fandt sted på Odense Kanal ved roklubben.

De tre politikere sejlede i Nyborgs robåd sammen med Lars Andersen fra fritidsforvaltningen på rådhuset og instruktøren Lars Lerche.

Den Fynske Kommunedyst har været afholdt en årrække, og kommunernes politikere dyster i forskellige discipliner hvert år.

I 2017 vandt de samme tre Nyborg-politikere således i gokart-ræs, der blev afviklet hos Søndersø Karting Klub, og sidste år var det så Nyborgs opgave at arrangere dysten: Det foregik i Nyborg Keglecenter, for Nyborg er jo Danmarksmester i keglesport.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Dagen i dag: Det var mit livs sværeste skilsmisse, fortæller Helle Virkner

1994 Det var mit livs sværeste skilsmisse, bekender Helle Virkner langt henne i sin meget langstrakte erindringsbog ”Hils fra mig og kongen”, der udkommer i dag. Talen er om opbruddet i 1973 fra ægteskabet med Jens Otto Krag. Der havde været for mange kvinder i hans liv sammen med hende. Beviserne forelå. Han bekræftede dem selv, samtidig med at han holdt fast ved, at hun stadig var hans elskede Helle, genstanden for de varmeste kærlighedserklæringer i gengivne breve. Disse private ytringer til indehaveren af vekslende kælenavne er trykt med fremhævet skrift. Det gælder også digte, han skrev til sin Helle: ” ..thi dagens glæde skal kappes med længslen efter næste nats lidenskabelige hvile”. 1969 Samtidig med, at flere jyske byer undersøger mulighederne for flyforbindelse til Hamborg, foregår der for tiden en række undersøgelser om flyvning mellem Odense og Aalborg. Tanken om en flyrute mellem Odense og Aalborg er ikke af ny dato. Den har været drøftet adskillige gange, og hovedårsagen til, at spørgsmålet er rejst, er Statsbanernes stædige vægring ved at lade de to hurtigste lyntog i forbindelsen til og fra Aalborg, ”Limfjorden” og ”Nordjyden”, standse i Odense. Flere fynske industrivirksomheder har forhandlet med flyselskabet Bel Air i Odense om muligheden for at få etableret en fast rute til Aalborg, og selskabet har ansøgt om tilladelse til flyruten med foreløbig tre ugentlige dobbeltture. 1944 Generaldirektoratet for statsbanerne meddeler, at der indtil videre kun bliver sejlet to daglige færgeture over Storebælt i hver retning. Det betyder, at der kun vil være to togforbindelser fra Odense til Sjælland kl. 6.10 og kl. 11.50. Under hensyn til indskrænkelserne i tog- og færgedriften henstiller generaldirektoratet meget indtrængende til befolkningen om kun at foretage de allernødvendigste rejser mellem landsdelene. Forbindelserne mellem Odense og Jylland bliver indtil videre uændrede. Men indskrænkelserne i færgedriften vil formentlig betyde, at adskillige rejsende fra Jylland mod København vil foretrække at overnatte i Odense og rejse videre med det tidlige morgentog.

Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Annonce