Annonce
Nyborg

Nyborg Strand vil redde julefrokosten

Hotel Nyborg Strand har i mange år arrangeret kæmpe julefrokoster med mange hundrede deltagere. Den går ikke nu, hvor folks største ønske er sikkerhed. Foto: Kasper Riggelsen.
Folks største juleønske i denne coronatid er sikkerhed. Derfor dropper Nyborg Strand de traditionelle store julefrokoster og tilbyder i stedet mindre arrangementer.
Annonce

Nyborg: Hotel Nyborg Strand er hårdt ramt af corona-situationen, og pandemien ser nu også ud til at få stor indflydelse på hotellets juletraditioner.

Nyborg Strand har i omkring 30 år haft succes med sine kæmpe julefrokoster, der typisk har været afviklet tre eller fire fredage eller lørdage op mod jul: 650 til 700 mennesker samlet om et program med stand-up komik, stor lækker julebuffet, dans til et godt band og til sidst natmad og bar.

I år er der allerede reserveret 600 pladser til julefrokosterne, men de store arrangementer duer ikke med de skærpede corona-restriktioner og masser af frygt i befolkningen.

- Med de nuværende regler kunne vi afholde julefrokoster med 450 deltagere i den store sal. Men vi tror ikke, gæsterne har lyst til at komme til sådan en fest, hvor der deltager selskaber fra mange forskellige virksomheder. Det passer jo ikke særlig godt med myndighedernes anbefalinger, om at vi skal holde os til den samme "boble", siger Jan G. Larsen, direktør på Nyborg Strand.

Annonce

Nye muligheder

Hotellet har derfor i en fart sadlet om. De store julefrokoster er droppet og i stedet tilbyder man nu at arrangere julefrokoster til mindre grupper i egne lokaler rundt om på hotellet. På den måde kan mange arbejdspladser og andre grupper få sig en god julefrokost uden at blande sig med andre gæster på hotellet.

- Vi tror på, at folk stadig har behov for at komme ud. Derfor tilbyder vi nu sikre julefrokoster, hvor folk kan blive i trygge rammer i deres egen boble, siger Claus Hansen, salgschef på hotellet.

Julefrokosterne på Nyborg Strand kommer til at køre hver dag i perioden 1. til 12. december, og der er arrangementer for selskaber på mindst 25 personer i egne lokaler og mindre julefrokoster for helt ned til to personer i fælleslokale med social afstand.

Hotellet må ikke arrangere dans, men selskaberne kan hygge sig med julemusik via en bluetooth-højttaler eller de kan leje en jukebox.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce