Annonce
Fyn

Nyborg-rektor indstillet til Årets Fynbo

Henrik Vestergaard Stokholm er indstillet til Fyens Stiftstidendes hæderspris, fordi han har "udvist mod i en vigtig sag", som en læser skriver.
Annonce

Henrik Vestergaard Stokholm, rektor for Nyborg Gymnasium, bør blive Årets Fynbo 2019, mener læser Marieke Brinck, der derfor har indstillet rektoren til Fyens Stiftstidendes hæderspris.

- Henrik Vestergaard Stokholm har vist mod i en vigtig sag, som overordnet set handler om at turde handle medmenneskeligt i en situation, hvor han valgte at gå imod en anvisning fra kommunen. Henrik tilbød fortsat undervisning til tre somaliske børn fra en udviklingstruet familie. Henrik modtog trusler og modstand på grund af denne handling. Jeg mener, at Henrik skal have denne pris, fordi han havde mod til at handle ud fra, hvad der var det rigtige – og tilsidesætte sig selv og sin angst for at miste sit job på baggrund af denne handling, skriver Marieke Brinck i sin indstilling.

Læser Grethe Hedegaard indstiller Finn Kyhn som Årets Fynbo, "da han er foregangsmand for at købe Korinth Kro":

- Denne bygningsproces er fuldstændig på frivillig basis, hvilket har været et hårdt slid. Det var i sidste øjeblik, at kroen blev reddet, da den var i en tilstand, hvor den skulle have været revet ned. Ved ihærdig indsats er kroen reddet, og ved en endnu større indsats er der nogle værelser, som allerede bliver lejet ud. Det er et fantastisk arbejde, der bliver gjort, som vil glæde mange mennesker på hele egnen. Det vil også tiltrække turister, skriver Grethe Hedegaard blandt andet i sin indstilling.

Du kan indstille din egen kandidat til prisen ved at sende en mail med en motivation til aaretsfynbo@fyens.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce