Annonce
Nyborg

Nyborg-rektor får hæderspris og 100.000 kroner: Går til somalisk familie

Rektor Henrik Stokholm har modtaget en hæderspris på 100.000 kr, som gives til indsamlingen for familien Abdisalan Hussein, så de kan blive boende i byen. Foto: Sugi Thiru

Tirsdag aften kunne rektor på Nyborg Gymnasium Henrik Vestergaard Stokholm give en god nyhed til den somaliske familie Abdisalan Hussein fra Nyborg.

Nyborg: Han troede ikke sit blotte øje, da han så mailen. 100.000 kroner stod der, han havde modtaget, som hæder for den indsats han havde gjort for de somaliske piger Roda og Ruwayda Abdisalan Hussein fra Nyborg.

Han fik tjekket op på det, og den var sørme god nok. Sportgoodsfonden har nemlig givet Nyborg-rektoren en hæderspris og medfølgende 100.000 kroner.

- Det er simpelthen for vildt, jublede Henrik Vestergaard Stokholm tirsdag aften.

Pengene går dog ikke til ham selv, men efter hans valg til familien Abdisalan Hussein, der står til udvisning. En indsamling har været i gang siden 12. december, hvor de indsamlede penge går til, at familien kan blive boende i Nyborg og passe deres dagligdag der.

Indsamlingen har indtil videre indtjent 25.000 kroner på blot seks dage og øges nu gevaldigt med det store pengebeløb på 100.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Corona-nødråb fra børnehaver i Vollsmose: Vi bliver svigtet mens smitten spreder sig

Danmark

Nikotinposer betyder færre rygere

Odense

Truede med at sætte ild i betjente: 19-årig kvinde erkender at have sat ild i papir og plastikplanter i Plantorama

Annonce