Annonce
112

Nyborg og Frørup hårdt ramt af indbrud

Genrefoto: Michael Bager
Hele fem familier har fået uønsket besøg af indbrudstyve.
Annonce

Nyborg/Frørup: Der blev anmeldt hele fem indbrud på Østfyn i den forgangne weekend.

To af dem var i området Ravnekærlund i Nyborg, som blot en uge forinden var udsat for fem indbrud på en dag. Det første indbrud skete mellem torsdag morgen og fredag aften, hvor tyvene brød en vindue op og gennemrodede flere rum. De forsvandt fra stedet med smykker.

Det andet er sket mellem 30. november og 7. december. Tyvene brød vinduet til et køkken-alrum op, men her er der intet overblik over stjålne genstande.

På Strandalleen i Nyborg fandt et indbrud sted mellem torsdag aften og fredag morgen. Terrassedøren var brudt op, og tyvene stjal en stationær Apple Mac, bærbar Apple Mac, en Ipad, tre stole og kontanter.

I Frørup fandt to indbrud sted i løbet af fredagen. Ved det ene på Toftvej brød tyvene et vindue op til et børneværelse og stjal fra skabe og skuffer. Der er ikke et samlet overblik over stjålne genstande, men der mangler blandt andet smykker.

På Egemosevej i Frørup kom tyvene ind gennem et opbrudt køkkenvindue. De stjal smykker, kontanter og en jagtriffel fra et aflåst våbenskab, som de fandt nøglen til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce