Annonce
Nyborg

Nyborg: Mand udgav sig for at være politibetjent - politiet hører gerne fra vidner

Den pågældende mand er angrebet, sigtet og løsladt igen. Foto: Michael Bager
Annonce

Tirsdag aften i tidsrummet fra 19 til 22 ved privatskolen ved Enghavevej i Nyborg blev flere personer antastet af en mand, der udgav sig for at være civil politibetjent. Det studsede nogle af de antastede over og anmeldte episoden til Fyns Politi.

- Det undrede os, for vi havde ikke nogen patrulje i området på det tidspunkt, oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Henrik Strauss.

Manden, der udgav sig for at være betjent, havde en lommelygte med sig og oplyste, at han var ved at undersøge forskellige ting. Det var primært yngre personer i alderen 15 til 20 år, der blev antastet, og vagtchefen oplyser, at der er seks vidner i sagen.

Ingen blev fysisk forulempet, men de pågældende vidner fattede mistanke.

- Man har undret sig over fremgangsmåden, hvor en enkelt mand med en lommelygte tilkendegiver sig som politibetjent. Her har borgerne heldigvis været opmærksomme på, at man bør kunne identificere sig som betjent, siger Henrik Strauss.

Annonce

Anholdt og løsladt

Manden blev tirsdag tilbageholdt af borgere i området, indtil det rigtige politi nåede frem og anholdte vedkommende.

Manden er blevet sigtet for en overtrædelse af straffeloven ved at udgive sig for at være en myndighedsperson. I henhold til straffelovens paragraf 131 koster den slags alt mellem en bøde og op til seks måneders fængsel. Manden er løsladt igen, og vagtchef Henrik Strauss understreger, at denne sag ikke har nogen forbindelse til Vissenbjerg-sagen.

Men er man stødt på eller blevet antastet af manden, hører politiet meget gerne om det. Personer, der har oplysninger i sagen, kan kontakte Fyns Politi på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Annonce