Annonce
Nyborg

Nyborg Kunstværksted inviterer indenfor til kunst og juleknas

En slags jule-kunst-installation. En julenisse og et lys ovenpå et af Lars Fuhrs malerier. Det markerer, at Nyborg Kunstværksted inviterer indenfor til kreativ julehygge. Pr-foto.
Annonce

Nyborg: Det er ikke julemandens værksted - men derimod de lokale kunstneres værksted, der byder på julehygge lørdag den 23. november.

Nyborg Kunstværksted vil gerne vise folk i byen, hvad de går og pusler med, og derfor holder de åbent værksted med arbejdende kunstnere i tiden fra klokken 10 til 16.

Og når arrangementet nu er kommet til at ligge i op mod julemåneden, har kunstnerne valgt at give den godt med julehygge og byde på gløgg og godter til børnene, som også selv får mulighed at udfolde sig blandt andet med at lave glas-ting. Ungerne kan i øvrigt godt regne med at blive afbrudt i arbejdet omkring klokken 11, hvor man venter besøg af julemanden.

Nyborg Kunstværksted er gammel Nyborg-institution, der holder til i det gamle børnehospital på Provst Hjortsvej. Det er et populært sted for folk med lyst til kreativ udfoldelse. Der er helt fyldt op med knap 30 medlemmer, og derfor er der venteliste for nye medlemmer, oplyser Lars Fuhr fra kunstværkstedet.

Kunstnerne arbejder med sten, metal, glas, keramik billedkunst og grafik.

Nyborg Kunstværksted holder til på adressen Provst Hjortsvej 9a - indgang fra bagsiden af bygningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce