Annonce
Nyborg

Nyborg Harmoni Orkester i fint selskab

Rocksangeren Anders Blichfeldt fra gruppen Big Fat Snake gav nogle af sine største hits i nye udgaver sammen med Nyborg Harmoni Orkester.

Musik for enhver smag, da Nyborg Harmoni Orkester bød til nytårskoncert i Nyborg Hallen

Nyborg: Knap 700 tilhørere fik en herlig søndag eftermiddag, da Nyborg Harmoni Orkester holdt sin årlige nytårskoncert i Nyborg Hallen.

Traditionen tro havde orkestret inviteret kendte solister på scenen, og i år var der virkelig noget for enhver smag.

Rocksangeren Anders Blichfeldt - iført smoking - croonede nogle af de kendt sange fra han band, Big Fat Snake, Pernille Schrøder charmede sig gennem klassikere som "It's only a paper moon" og "Solitudevej", men det var den fynske violintroldmand Harald Haugaard, der for alvor kunne få publikum op af stolene.

Heldigvis havde Nyborg Harmoni Orkester også givet god plads til sig selv i programmet, og det store orkester spillede numre som "Elephant Walk" og "Big Band in concert".

I øvrigt bød koncerten overraskende på et ekstra orkester: Lige før pausen kom Danehofgarden nemlig pludselig ind gennem hallen og spillede med på et enkelt nummer sammen med harmoniorkestret.

Nede i salen sad i øvrigt trompetist og orkesterleder Mads Lunde sammen med hele sin store familie og nød det koncerten ekstra meget.

Det var Mads Lunde, der fandt på nytårskoncerterne, som harmoniorkestrets årlige højdepunkt, og for første gang var han ikke på scenen.

Mads Lunde har gearet lidt ned for at få mere tid til kone og børn, og ledelsen af Nyborg Harmoni Orkester er nu overladt til en anden lokal og professionel musiker: Jesper Rützou Rosenkilde.

De 700 tilhørere fyldte godt op på stolerækkerne i hallen, men der var plads til flere.

Økonomisk ser det ud til, at det store arrangement løber rundt, oplyser Jesper Petersen fra NGIF's koncertudvalg, der står for alt det praktiske ved nytårskoncerten.

Den fynske violinist med meget mere, Harald Haugaard, formåede at få publikum med, når han filede løs på violinen.
Pernille Schrøder udstrålede masser af charme fra scenen. Hun gav blandt andet klassikere som "It's only a paper moon" og "Solitudevej".
For første gang var det ikke Mads Lunde, som styrede Nyborg Harmoni Orkester og de kendte solister på scenen. Han har gearet ned og leder ikke længere orkestret.
Jesper Rützou Rosenkilde har overtaget dirigentstokken i Nyborg Harmoni Orkester. Her er han sammen med charmerende Alex Bødiker, der som tidligere havde rollen som konferencier.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce