Annonce
Nyborg

Nyborg har meget at byde på til Tour de France

De gule bænke findes allerede flere steder rundt om i byen. Personen på billedet er ikke identisk med læserbrevsskribenten. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce

Læserdebat: Det er med stor glæde, at der nu er kommet en ny dato for løbets afvikling i Nyborg.

Den 2. juli 2022 bliver en stor dag i Nyborg - det skal der ikke være nogen tvivl om, og der er rigtig mange nyborgensere, som ser frem til denne dag, hvor alle de store cykelryttere kommer forbi vores dejlige by.

Vi skal vise vores dejlige by frem for 100.000 af tilskuere, og millioner af folk som sider og kigger med på tv.

Vi har meget at vise frem - stort slot, nyt torv, vores strande og skov. Og måske en kæmpe byggeplads lige i målområdet?

Slottet er måske begyndt på opførelsen af noget af det ny, hvis alle snart kan blive enige om, at det ikke fremmer byen med en kæmpe jord bunke lige der?

Vores nye torv er færdigt - det er helt sikkert. Som det ser ud allerede nu, bliver det super flot og virkelig noget, vi kan være stolte af at vise frem.

Vores strand og skove vil vi forhåbentlig have til evig tid. De ligger og står, hvor de gør - dem kan ingen flytte rundt på eller bygge om til lejligheder.

Så er der den store klods om benet. Nyborg Lynfrost skal den blive, eller skal den væk, inden det store Tour de France kommer? Dette ved ejeren og Venstre kun, så det bliver spændende at følge.

Der bliver også et år mere for Tue Kempf at få en masse gode ideer til at udsmykke byen på. Måske vi skulle vente et par måneder eller år, før vi maler mere gult.

Det ville jo være ærgerligt, hvis det skulle males to gange.

Jeg har selv et par forslag til en fin udsmykning, som I bare kan bruge. I kan tage den gamle statue af Kong Frederik og stille hvor I synes med en gul førertrøje på. Det vil da være bedre, at han kommer frem i lyset, end at skulle ende sine dage på materialegården. I kunne også male alle gadelygter på ruten gule, grønne og prikkede, eller man kunne male alle bænke i Nyborg gule. Nårh nej, det har I jo gjort. De skal nok lige have en gang mere, inden løbet om to år.

God Tour de France til alle om to år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

Hårdere straffe og bedre uddannelser: Rahbæk Juel ønsker nationale tiltag i kampen mod negativ social kontrol

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce