Annonce
Serie 2

Se alle syv mål: Nyborg vinder over topholdet SUB Ullerslev

Nyborg G&IF høstede tre point i tirsdagens kamp mod SUB Ullerslev. Se målene herover.

Herre serie 2, pulje 2, Nyborg G&IF-SUB Ullerslev 4-3.

På hjemmebane vandt Nyborg G&IF tirsdag 4-3 over SUB Ullerslev. Sejren var den 13. i sæsonen for Nyborg G&IF i Herre serie 2, pulje 2.

Nyborg G&IFs mål blev scoret af Jacob Larsen (14, 21 og 43) og Simon Sørensen (88. str.).

Efter hjemmekampen ligger Nyborg G&IF nummer fem med 41 point og en samlet målscore på 67-48 efter 21 spillede kampe ud af 22. SUB Ullerslev ligger nummer et med 52 point og en samlet målscore på 90-19.

SUB Ullerslevs (), SUB Ullerslevs Jon Thrane (61), SUB Ullerslevs Christoffer Walther Jensen (80) og Nyborg G&IFs Bo Nielsen (90) fik alle gule kort.

Nyborg G&IFs træner har følgende kommentar:

- Vi spiller en rigtig flot kamp, hvor vores pasningsspil gang på gang udspiller modstanderen, og får dem sat under pres, men får ikke helt scoret de mål, som vi havde chancer til. Men stor tilfredshed med sejren, sagde Lars Christensen, hjemmeholdets træner.

Fra SUB Ullerslevs træner lyder det:

- Det var ikke lige vores dag, og der gik nok lidt feriebold i det ovenpå sidste uges oprykning, og så blev begge hold vel snydt for at straffespark, sagde Dennis Juhl Krogshede fra udeholdets bænk.

Nyborg G&IFs næste kamp spilles lørdag den 15. juni kl. 13:30 på udebane mod B.1913, der ligger nummer ti i rækken med 16 point.

SUB Ullerslev skal også på banen lørdag den 15. juni, men først kl. 15:00. Det sker på udebane mod FIUK, Odense, der ligger nummer fire i rækken med 41 point.

Se målene fra kampen herover eller hele kampen her.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce