Annonce
Kultur

Nyborg får sin egen kulturpris

Man kan blandt andet vinde en af priserne, hvis man har gjort sig særligt bemærket inden for teater, sang eller skuespil. Arkivfoto: Lasse Hansen.

Nyborg: Har man ydet en indsats for kulturlivet i Nyborg Kommune? Eller har man i særlig grad gjort kommunen kendt udadtil i kulturel sammenhæng? Så har man nu mulighed for at vinde en eller flere nye priser, som kommunen har valgt at oprette.

Kultur- og Fritidsudvalget har nemlig besluttet, at Nyborg Kommune fremover skal have sin helt egen kulturpris, som uddeles til borgere i kommunen, der har gjort en ekstra indsats for at få kulturlivet frem.

Prisen skal belønne kulturelle initiativer, som udspringer af eller er til gavn for Nyborg Kommunes kulturliv.

Annonce

Og her forestiller kommunen sig, at det primært er professionelle personer, der skal modtage prisen for deres kunst. Dog gør man opmærksom på, at amatører også vil blive taget i betragtning.

Det vigtigste er nemlig, at man har gjort sig bemærket. Og det kan både være inden for musik, sang, dans, billedkunst, skuespil, teater eller noget helt syvende.

Men udover kulturprisen bliver der også lavet en ungdomstalentpris inden for kunst og kultur samt en ungdomstalentpris inden for idræt.

Begge priser gives til børn og unge i alderen 15 til 25 år og skal være med til at belønne børn og unge, der viser særlige evner og talenter indenfor kunst og kultur eller idræt.

Fremover er det meningen, at priserne skal uddeles på Kulturnatten, men da den er blevet aflyst på grund af corona, bliver priserne uddelt for første gang den 3. september i forbindelse med Norden i Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Dødsfald

Johannes Møllehave er død

Annonce