Annonce
Nyborg

Nyborg Badminton Klub vinder landsdækkende pris: - Det behøver ikke altid være så seriøst at gå op i noget

Clara NIelsen og Malthe Johannsen spiller begge på talentholdet i Nyborg Badminton Klub. De mener, at det sociale i klubben fylder lige så meget som træningen. Fællesskabet er helt i top, siger de. Foto: Sandra Goldek
For nylig vandt Nyborg Badminton Klub prisen som Årets Ungdomsklub på Fyn, men nu har klubben altså også vundet den landsdækkende pris.

Nyborg: Endnu en gang render Nyborg Badminton Klub med en flot og eftertragtet titel, nemlig titlen "Årets Ungdomsklub" - en pris, der hvert år uddeles af DGI Badminton og Badminton Danmark.

Det er ikke engang to måneder siden, at NBK vandt prisen som Årets Ungdomsklub på Fyn, men allerede kort efter kunne trænere og medlemmer så fejre, at de ikke bare er den bedste klub for unge på Fyn, men i hele Danmark.

7. maj til BadmintonForum blev det nemlig offentliggjort, at NBK vandt prisen, og nyheden vakte stor glæde blandt alle.

Annonce

De to brødre - og hovedtrænere - Jonas og Magnus Meyer-Iversen var de første, der fik det at vide.

- Da spillerne fik det at vide, blev de først mundlamme, men så blev de jo ellevilde, fortæller en stolt Magnus Meyer-Iversen.

- Ja, der var store smil hele vejen rundt, kommer det fra Jonas Meyer-Iversen.

Et rart sted at være

De to brødre på henholdsvis 19 (Jonas Meyer-Iversen) og 21 år kan ikke huske andet, end at der altid har været badminton i deres liv. De kommer fra en familie, der altid har gået meget op i badminton.

- Det er jo et andet hjem for os, så prisen giver da helt klart motivation til, at vi skal give den endnu mere gas til næste sæson, fortæller Magnus Meyer-Iversen og afslører, at de har en optimistisk plan om, at de vil holde arrangementer hver eneste måned for spillerne. Noget, de er overbeviste om falder i god jord.

Jeg kan selv godt lide at komme her i klubben, fordi det er hyggeligt hver gang, og vi har et virkelig godt fællesskab.

Malthe Johannsen, badmintonspiller, NBK

15-årige Clara Nielsen og 16-årige Malthe Johannsen spiller på talentholdet i Nyborg Badminton Klub. De er begge meget glade for at være en del af NBK.

For nylig har klublokalet fået en kærlig hånd. Medlemmerne mødes her før og efter træning, og selvom de elsker badminton, er de ikke blege for at tage et slag bordfodbold. Foto: Sandra Goldek

- Jeg tror virkelig, det er sammenholdet og den måde, vi træner på, der har gjort det. Trænerne er gode til at komme med en masse nye og sjove idéer, så vi bliver udfordret, siger Clara Nielsen.

- Og udover badminton holder vi en masse arrangementer. Jeg kan selv godt lide at komme her i klubben, fordi det er hyggeligt hver gang, og vi har et virkelig godt fællesskab, supplerer Malthe Johannsen.

Annonce

Nyt klublokale

Ifølge Jonas og Magnus Meyer-Iversen er sammenholdet blandt klubbens medlemmer så godt, at nogle møder op længe før, træningen begynder. Derfor besluttede brødrene sig for at sætte et lokale i stand, så de havde et hyggeligt sted at være før og efter træning.

For brødrene - og hovedtrænerne i NBK - Jonas (til venstre) og Magnus Meyer-Iversen er det en stor anerkendelse, at klubben har vundet prisen som Årets Ungdomsklub. Foto: Sandra Goldek

Det nye lokale bliver brugt flittigt, og der er både bordfodbold, sofa og fjernsyn.

- Det er et frirum for spillerne at være her. De kan hygge sig, blive bedre til badminton og have det sjovt. Det behøver ikke altid være så seriøst at gå op i noget, og man skal også nogle gange bare kunne slå hjernen fra og hygge sig, siger Jonas Meyer-Iversen.

Dette banner har medlemmerne lavet i forbindelse med en turnering. Den hænger nu i klublokalet. Foto: Sandra Goldek

Som avisen skrev i starten af maj, har NBK oplevet en enorm medlemsfremgang siden februar, hvor de to brødre spillede badminton i 27 timer - og dermed hev en verdensrekord hjem.

- Vi har jo næsten ikke plads til flere. Der er knap 24 spillere til hver træning, og det er det, der er plads til. Det er megafedt, siger en begejstret Magnus Meyer-Iversen.

Med prisen som Årets Ungdomsklub fulgte også et gavekort på 5000 kroner, som klubbens medlemmer kan bruge, lige som de lyster.

Annonce
Nyborg For abonnenter

Erhvervschef siger op seks uger før Tour de France: - Der er truffet en række beslutninger, som gør, at jeg ikke længere kan se mig selv som en del af Nyborg Kommune

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Hård kritik af plejehjem: - Når personalet ikke har styr på det helt basale, er det meget farligt for alle, der bor der

Erhverv For abonnenter

Lensbaronens datter i tårevædet tale: Valdemars Slot er færdig som museum - der er intet at vise frem

Odense

Se før- og nu billederne: Sådan har letbanen forandret Odense

Navne For abonnenter

Dødsfald: Det er slut med "Hej Schmidt'er. Hvordan går det?" Arne har gået sin sidste tur med Frieda Maria og rollatoren

Fyret topchef får gyldent håndtryk på adskillige millioner efter amputationsskandale

Odense

Våbenlager på værtshus: 93 års fængsel til fynske narko- og våbenhandlere

Odense Håndbold For abonnenter

Før gyseren i DM-semifinalen i Ikast - Odense Håndbold holder kortene tæt ind til de orange trøjer

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Middelfart

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Erhverv

Vestfynsk vækstkomet køber mere jord: Fremrykker byggeri til trecifret millionbeløb

Erhverv For abonnenter

It-firma traf afgørende beslutning efter corona: Nu står udviklere på venteliste til et job

Kerteminde

Mindst tre biler udsat for seriehærværk i central handelsgade: Kristian og Tine fik i ly af mørket smadret sidespejle

Annonce