Annonce
Nyborg

Nyborg: 31-årig havde sex med drenge i skoven

Retten i Svendborg

31-årig tiltalt dyrkede sex med tre mindreårige drenge forskellige steder i naturen - blandt andet ved at lege sandhed eller konsekvens.

Nyborg: I foråret 2015 havde den 31-årige tiltalte i den verserende sædelighedssag sex adskillige gange med mindreårige drenge i skoven og på stranden ved Nyborg.

Det erkendte den 31-årige mand under afhøringen i retten i Svendborg fredag formiddag.

Den 31-årige kom i kontakt med en 14-årig dreng, som i følge tiltalte var seksuelt meget moden og aktiv. De mødtes nogle gange og snakkede om deres seksualitet, og de dyrkede også oralsex sammen.

Det var gennem denne 14-årige dreng, at den 31-årige kom i kontakt med drengens jævnaldrende kammerat, som i nogen tid havde haft et seksuelt forhold til sin pleje-lillebror.

De tre drenge kørte nogle gange med den 31-årige mand ud i skoven - i begyndelsen for at lege gemmelege og krigslege. Senere begyndte de at lege "sandhed eller konsekvens", hvor der indgik seksuelle forhold - mest onani eller oralsex.

Den 31-årige understregede flere gange, at han hele tiden sørgede for, at konsekvens-legene kun blev gennemført, hvis drengene var indstillet på det.

Billedtekst Billedtekst

Ikke pædofili men kærlighed

- Jeg har aldrig presset nogen til noget - det ligger mig så fjernt. Der er ikke tale om pædofili - det handler mere om kærlighed, sagde den 31-årige.

Det fremgik af retsbogen fra et tidligere retsmøde, at den 31-årige på et tidspunkt gik til psykolog for at få styr på sin lyst til drenge.

Anklageren fremlagde imidlertid en sms-korrespondance mellem den 31-årige og den 14-årige dreng, hvoraf det fremgik, at drengen ikke havde lyst til at tage en tur i skoven. Men efter flere anmassende sms'er gik drengen til sidst med til at lade sig hente i bil og tage med i skoven.

Den 31-årige tilbød også drengene på skift at prøve at køre bilen. De skulle sidde på skødet af den 31-årige og så styre bilen, alt imens den 31-årige befølte deres lem og krænkede dem seksuelt.

Hans 21-årige kæreste, der også er tiltalt i sagen, var kun perifert involveret i det ene af disse forhold. Men alligevel var han med på sidelinjen, fremgik det af en sms-korrespondance mellem de to tiltalte, som politiet beslaglagde under ransagningen af bøsse-parrets hjem i Nyborg.

Annonce

"Flække et par drenge..."

Her skrev den 21-årige på et tidspunkt, at det kunne være frækt, hvis "vi kunne flække et par drenge på skift" - et udtryk, som bøsseparret internt bruger om analt samleje, forklarede den 31-årige.

Den 21-årige forklarede, at sms-beskeden ikke skulle forstås bogstaveligt. Formålet var at gøre den 31-årige partner seksuelt opstemt, så parret kunne få gang i deres hensygnende sex-liv igen.

- Det var bare en del af spillet, men jeg kan godt forstå hvordan de må virke på udenforstående - jeg bliver selv lidt dårlig, når jeg ser dem, sagde den 21-årige tiltalte.

Annonce

Egnede til almindelig straf

De to tiltaltes forsvarere, Klaus Ewald og Troels Maglegaard, fik ret tidligt i efterforskningen foranlediget, at der blev lavet en personundersøgelse af deres klienter med henblik på at lande sagen på en behandlingsdom.

Men efterhånden som efterforskningen skred frem, blev det klart, at omfanget af tiltalen er så stor, at begge risikerer en fængselsdom på over de halvandet års ubetinget fængsel, der udgør grænsen for en behandlingsdom.

Undersøgelserne viste desuden, at begge er egnede til at afsone en almindelig fængselsdom.

Retssagen fortsætter mandag med video-afhøringer af fire af de krænkede børn samt en forælder.

Tirsdag den 4. oktober er afsat til procedurer fra anklager og forsvarere. Sagens omfang tyder på, at domsmandsretten ikke når at afsige dommen samme dag.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Vild fremgang for ejendomsudlejer: Familien Barfoeds formue er vokset voldsomt - Vi tænker ikke over, at vi er blevet rigere

Danmark

Onsdagens coronatal: 744 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Varsler demonstration midt i åbningsfest for letbanen: Støjplagede naboer kræver hurtig handling

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Nej tak til Big Mac: Svinene lugter og genbrugsstation støjer - men en anden mulighed til ny fastfoodrestaurant er i spil

Odense

- Det er jo en mærkelig ting at gøre: Mand kastede med mursten inde midt i byen - mente ikke selv, han gjorde noget forkert

Navne For abonnenter

Før koncert med Odense Symfoniorkester: Det er 25 års huskesystemer, der går i gang

Historisk erklæring underskrevet i Esbjerg onsdag aften: - Det her er mega stort og vil få betydning hele vejen op og ned ad den danske vestkyst

Odense

Skrappere regler for livsfarlig asbest på vej: Sager som den fra Odense, hvor elektrikere fik asbest i hovedet, kan lettere straffes i fremtiden

Sport For abonnenter

Vild orange jubel efter toptændt indsats - Odense Håndbold viste klassen, da det gjaldt

For abonnenter

Iværksætterbrødre har succes med sportsstrømper: Nu vil de også lave en forretning ud af vitaminer og mineraler

Odense

Charlotte skralder sig til et madbudget på 200 kroner om måneden: Få hendes bedste råd her

Økonomien bremser op: Faldende boligpriser og store rentestigninger i vente

Nordfyn

Lang hård fødsel: Så blev vandkantsdanmark lige en perle rigere

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

De frygter hestepærer, ødelagt strand og skræmte dyr: Beboere vil ikke lægge strand til badende heste

Odense

Opsigtsvækkende forsøg i Odense: Kan et træ styre sine egne bevægelser med hjul under rødderne?

Annonce