Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ny webserie: Midtfynsk pige har hovedrolle

Rollen som "Maria" i webserien Perfect Pair lå langt fra Ellen Grams egen personlighed. - Men jeg havde en fest i hendes sko, siger Ellen Gram. Foto: Preston Kaipo Drake-Hillyard

Ellen Gram, der er vokset op på Midtfyn, er en af hovedrolleindehaverne i "Perfect Pair". En komedieserie, der handler om livet i en skobutik, og som kan ses gratis på nettet.

Foto: CPH Casting

Midtfyn/Brønshøj: For 27-årige Ellen Gram er det højeste ønske at kunne leve af sit skuespil, og nu håber hun, at webserien "Perfect Pair" er første skridt mod det store gennembrud.

Seriens første sæson udkom den 5. februar og kan ses på perfectpair.dk.

Ellen Grams far en dansk, mens moren stammer fra Malawi. Familien flyttede til Midtfyn, da Ellen var 7 år. Hun har blandt andet boet i Ryslinge, Gislev og Krarup.

Ellen Gram har en af de fire hovedroller i serien, hvor man følger de ansatte i Perfect Pair, en fiktiv kæde af skobutikker, gennem stort og småt. Serien er lavet som en mockumentary - altså som en slags dokumentar, selvom der er tale om fiktion.

Der tales både engelsk og dansk i serien, som er produceret af amerikanske Joe Valentino Palau.

Ellen Gram spiller butikschefen Maria.

- Hun er en rigtig streng kvinde, som virkelig mangler empati. Hun er meget optaget af sig selv og meget lidt af andre mennesker, fortæller Ellen Gram om rollen.

- Hun var svær at spille, fordi det ligger så langt væk fra den, jeg selv er. Men jeg havde det rigtig sjovt i hendes sko, griner hun.

Annonce

Ellen Gram

Ellen Gram er 27 og bor i Brønshøj sammen med sin datter.Ellen Gram mor er fra Malawi, hendes far er fra Danmark.

Familien flyttede til Midtfyn, da Ellen var 7 år.

Ellen har altid været meget kreativ og har blandt andet sunget, siden hun var helt lille. Hun skriver også digte, som hun optræder med.

Til daglig læser hun til finansøkonom på CPH Business.

Erfaringer kan bruges

Som 17-årig forlod Ellen Gram det midtfynske for at forfølge drømmen om skuespillertilværelsen. Fyn var begyndt at snævre sig lidt ind på hende, som hun selv beskriver det.

I hovedstaden kom hun til at medvirke i både reklamer og kortfilm.

- I 2006 deltog jeg i X-factor, og jeg gik videre til bootcampen. Jeg tror, det var der, gnisten for alvor blev tændt. Jeg tænkte, at hvis jeg kan komme igennem her, så må der være et eller andet, jeg kan.

Rollen i Perfect Pair er den største, Ellen Gram endnu har haft.

- Jeg er overbevist om, at den her rolle kan være med til at bane vejen for mig. Den har givet mig personligt rigtig meget i min forståelse af skuespil. Både det her med at huske replikker, være i en rolle og optage over længere tid. Det kan jeg bruge fremadrettet, siger hun.

Venter på en køber

Seriens første sæson i 18 afsnit kan ses gratis på nettet og skal bruges som en slags "pilotsæson". Håbet er, at en tv-station vil investere i projektet.

- Succeskriteriet er, at der er nogle folk, der ser serien og får et stort grin ud af det. Men selvfølgelig ville det være rigtig fedt, hvis den blev købt, siger Ellen Gram.

At få rollen i Perfect Pair har givet Ellen Gram fornyet tro på, at gennembruddet nok skal komme.

- Jeg skal skrives op i nogle større bureauer, og så skal jeg ud og have nogle flere skuespillerkurser, siger hun.

For drømmen om at gøre skuespillet til en levevej, kommer hun ikke til at opgive.

- Jeg tror, det er enormt svært at give op på noget, der føles så rigtigt og naturligt for en. Det ville være ligesom at give afkald på en del af mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

OB

OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen: Kan frit forhandle med andre klubber

Annonce