Annonce
Kerteminde

Ny virksomhed på vej til Langeskov: Har købt 13.000 kvadratmeter industrigrund

Flex Fertilizer System er en green-tech gødningsvirksomhed, der kan yde et stort bidrag til at få reduceret udledningen af kvælstoffer og fosfor. Virksomheden vil skifte deres Odense-adresse ud med en adresse i Langeskov. Arkivfoto: Kim Rune
Odense-virksomhed flytter til Langeskov.

Langeskov: En helt ny virksomhed er på vej ind i Langeskov.

Green-tech-virksomheden Flex Fertilizer System DK, der i øjeblikket har adresse i det sydlige Odense, har besluttet sig for at flytte til Langeskov.

- Vi har i dag (mandag, red.) solgt en 13.000 kvadratmeter stor industrigrund til Flex Fertilizer, fortæller en glad borgmester Kasper Olesen (S).

Annonce

- Det bekræfter bare, at der er meget stor interesse for Kerteminde Kommune i øjeblikket.

Kasper Olesen fortæller, at en af betingelserne for at kunne afslutte handlen var, at Flex Fertilizer har både en byggetilladelse og en miljøgodkendelse inden nytår.

- De får derfor en høj prioritering, men heldigvis har vi jo lige vedtaget at ansætte flere medarbejdere i byg- og planafdelingen.

Skræddersyet gødningsblanding

Flex Fertilizer System bygger på flydende gødning, der skræddersyes til lige præcis det behov, den enkelte kunde har. Virksomheden har 800 recepter på gødningsblandinger til forskellige plantetyper, jordbundsforghold m.v.

- Vi gør livet lettere for både afgrøden og landmanden, beskriver de blandt andet sig selv. Det mere målrettede gødningssystem er også med til. at reducere udledningen af kvælstof.


Det bekræfter bare, at der er meget stor interesse for Kerteminde Kommune i øjeblikket.

Kasper Olesen (S), borgmester


Virksomheden, der leverer til hele verden, har samme adresse som det større søsterselskab Egatech, men har nu fået behov for at have deres eget sted, forklarer virksomhedens ejer Lars Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

OB

OB-angriber lejes ud til Kolding IF

Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce