Annonce
Nordfyn

Ny virksomhed: Flyttemand med fokus på service

Firmanavnet "Valhalla Flyt og Montage" har ejer Martin Høstrup valgt, fordi han kan lide asetroen og det nordiske i navnet. Foto: Liv Østerstrand

Lysten til nye udfordringer og fokus på service fik Martin Høstrup til at starte Valhalla Flyt og Montage.

Annonce

Ejlby: Det skal være fedt at gå på arbejde, selvom timerne er lange og arbejdet tungt. Det er en del af filosofien bag firmaet Valhalla Flyt og Montage, som Martin Høstrup i december satsede alt på, da han sagde op på sit tidligere firma, Møbeltransport Danmark.

- Jeg ville prøve noget nyt. Jeg er uddannet flyttemand for 18 år siden, så jeg startede Valhalla for at have noget at lave og for at få en fed virksomhed, siger Martin Høstrup

I dag, fem måneder efter, har Martin Høstrup fem løsarbejdere tilknyttet sit firma, og det er meget forskelligt, hvad folk har behov for. Derfor blev det tidligt besluttet, at Valhalla ikke kun skulle være et flyttefirma.

- Organiseret flytning skal gå nemt og smertefrit, man skal løse problemer hen ad vejen i stedet for at sige "Det er ikke mit problem", fortæller han.

Derfor går han op i at sørge for at oplære sine medarbejdere, for det er noget, han mener, mangler i branchen:

- En rigtig flyttemand, som jeg plejer at sige, skal ikke kun kunne flytte en kasse.

Organiseret flytning skal gå nemt og smertefrit, man skal løse problemer hen ad vejen i stedet for at sige "Det er ikke mit problem."

Martin Høstrup, ejer af Valhalla Flyt og Montage
Som ung ville Martin Høstrup have det store kørekort, så han kunne komme ud og køre lastbil. Nu kan han ikke forestille sig kun at sidde i bilen, for flytning er mere og andet end det. Foto: Liv Østerstrand
Annonce

Mytologisk firmanavn

I det store og hele har overgangen fra ansat til selvstændig ikke været den store omvæltning, men valget af firmanavn krævede nogle overvejelser, inden beslutningen blev taget.

- Jeg hælder til asetroen, men jeg er ikke asetroende. Valhalla er noget, folk kan relatere til, og mere nordisk kan det ikke blive, siger Martin Høstrup.

Han fortsætter med at tænke på, hvordan firmaet skal udvikle sig, men indtil videre er han godt tilfreds:

- Vi er ved at få et godt fodfæste og et stabilt sted at stå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Ambitioner for kunsten, ja tak

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Annonce