Annonce
Nordfyn

Ny afdelingsleder på HF & VUX Søndersø med digitale visioner

Siden den 1. august har det været Lars Vandall Zimsen, der har stået ved roret som afdelingsleder ved HF & VUC Søndersø. Med en digital vision vil han og skolen, kunne tilbyde et bredt undervisningsudbud ude i lokalområderne.
Annonce

Søndersø: Da HF & VUC Søndersø mandag  slog dørene op til et nyt undervisningsår, var det med ny afdelingsleder.

Anni Pilgaard Christiansen har efter fem år som afdelingsleder valgt at stoppe for at starte egen virksomhed. Den stilling har Lars Vandall Zimsen nu overtaget.

Han er ikke et nyt ansigt på HF & VUC FYN. Her har han været ansat siden 2001 som blandt andet afdelingsleder for fjernundervisningen.
Netop Lars Vandall Zimsens kompetencer inden for fjernundervisning har gjort ham til en ideel afløser til stillingen i Søndersø, hedder det i en pressemeddelelse.

For mens dele af undervisningen stadigvæk foregår fysisk på skolen i Søndersø modtager en overvejende del af skolens årskursister fjernundervisning.


Hvis der er enkelte fag som skolen ikke tilbyder, vil faget kunne følges online fra en anden afdeling på Fyn

Lars Vandall Zimsen, Afdelingsleder HF & VUC Søndersø


- Det er mange af de samme arbejdsområder og samme kontaktpersoner, som jeg er vant til at samarbejde med omkring fjernundervisningen. Det nye for mig bliver den ordinære undervisning, som foregår på skolen, fortæller Lars Vandall Zimsen.

Annonce

Digitale visioner for fremtidens skole

Lars Vandall Zimsens vision er at fastholde de digitale fremskidt i undervisningen. Her kan man for eksempel tilbyde en fleksibel skærmundervisning hjemmefra.

Han peger på, at fjernundervisningen kan være med til at sikre, at der stadig kan tilbydes et bredt undervisningsudbud i lokalområderne.

- Den virtuelle/online undervisning har sin legitimitet, fordi den kan være med til at holde mindre afdelinger oppe. Hvis der er enkelte fag som skolen ikke tilbyder, vil faget kunne følges online fra en anden afdeling på Fyn, forklarer Lars Vandall Zimsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce