Annonce
Fyn

Ny udstilling i Kunstsalene åbner fredag

Pernille Snedker Hansen fra Fredericia udstiller i Kongensgade 111. Pr-foto

Udstilling: Fredericia Kunstforening præsenterer en spændende kunstudstilling med Pernille Snedker Hansen, og denne gang i vante omgivelser i Kunstsalene i Kongensgade 111.

- Vi har haft en sindssyg travl periode, især med udstillingen af Jens Galschiøt, men ikke desto mindre glæder bestyrelsen sig over en ny spændende kunstudstilling med Pernille Snedker Hansen og Will Gurley, som i den grad har arbejdet tæt sammen om den kreative udvikling igennem 12 år, siden de mødtes på Central Saint Marins Universitet i London i 2005, fortæller formand Poul Jacobsen fra Fredericia Kunstforening. - Det er en anderledes udstilling, som vi har glædet os rigtig meget til at præsentere, dels fordi dens overskrift Natural Resources selvfølgelig giver stof til eftertanke for menneskeheden og vores brug af kloden og dens ressourcer. Men også fordi Pernille Snedker Hansen er søster til et bestyrelsesmedlem i Kunstforeningen, det har vi altså ikke prøvet før, så vidt jeg husker, siger formanden.

Natural Resources

Den fælles udstilling 'Natural Resources' er en dialog omkring skønheden i naturlige materialer og processer, og menneskers indvirkning og forhold til deres sande værdi. Værkerne fejrer naturens skønhed og samtidig minder os om menneskets indflydelse på miljøet.

Der er fernisering på udstillingen fredag den 22. september kl. 17. Udstillingen kan ses frem til og med søndag den 8. oktober 2017.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce