Annoncørbetalt indhold

Ny Trend Breder Sig Blandt Unge i Den Kreative Industri

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En ny trend spirer blandt de unge og aspirerende filmskabere og fotografer i den danske kreative industri.

Et fænomen du formentlig tidligere har stiftet bekendtskab med fra virksomheder, som Airbnb og GoMore.

Annonce

Flere og flere unge hopper nemlig nu med på den såkaldte ”peer-to-peer” vogn.

En vogn som virksomheden Wedio hjælper med at holde kørende.

Gennem Wedio kan personer i den kreative industri dele professionelt kameraudstyr mellem hinanden. Som en peer-to-peer virksomhed får medlemmer hos Wedio både adgang til leje af udstyr billigt, hurtigt og effektivt samt muligheden for at udleje deres udstyr til andre ligesindede kreative personer.


Udforsk hele rækken af kameraer. Lej kameraudstyr hos Wedio her.


Konceptet om at leje fremfor at eje er langtfra nyt. Den massive popularitet konceptet om peer-to-peer leje trækker på i nyere tid er dog. Et koncept der blandt de unge og hurtige filmskabere er ved at formere sig til mere end blot en koncept – men et fænomen.

Med på peer-to-peer-fænomenet følger den danske start-up virksomhed, Wedio, der tilbyder alt fra håbefulde- til topprofessionelle filmskabere og fotografer nem og hurtig adgang til kameraudstyr.

PR-foto credit

Et koncept bliver til et fænomen

Ved at benytte peer-to-peer kameraudlejningshuse, som Wedio, finder filmskabere og fotografer bedre, hurtigere og billigere måder at få adgang til deres ønsket kameraudstyr.

Hvad gør peer-to-peer kameraudlejningshuse så specielle?

De fleste af os har nok haft en eller flere oplevelser med traditionelle udlejningshuse. Det kan være alt fra en Pony til din datters fødselsdag. En hoppeborg til skoleafslutningen. Eller noget helt tredje.

I modsætning til traditionelle udlejningshuse sætter peer-to-peer udlejningshuse skarpt på etableringen af fællesskab og menneskelig kommunikation.

Helt unikt ved peer-to-peer udlejningshuse er, hvordan system, teknik og processer tager birollen og den menneskelig kontakt får hovedrollen. Denne form for udlejningshuse fokuserer på at bygge et fællesskab omkring deres medlemmer, hvor de sammen kan forbinde og udvikle deres kreative muligheder og færdigheder.

PR-foto credit

Det er ikke bare gear – det er et fællesskab

Tænk på sidste gang du brugte Airbnb. En ting var selve boligen. Endnu mere essentielt og noget Airbnb særligt fokuserer på at udvikle i øjeblikket – oplevelserne. Hvem bedre til at lære dig at lave autentisk italiensk pizza end din italienske værtinde? Eller vise dig rundt i Amsterdams skjulte og bedste lokale kanaler end din hollandske vært?

Den samme tankegang tapper peer-to-peer kameraudlejningshuset, Wedio, ind i. Med Wedio er formålet nemlig ikke alene at leje og udleje kameraudstyr. Snarere er formålet med Wedio at fremme unge filmskaberes og fotografers netværk i den kreative industri, så de på den måde ikke bare udveksler udstyr, men ligeledes færdigheder og jobmuligheder. ”Wedio er ikke ”bare” en platform for gear. Vi ønsker at give aspirerende og professionelle kreative personer et sted, hvor de kan udvikle sig og lære fra hinanden – gennem leje af kameraudstyr” lyder de fra Daniel Sand, en af Wedios stiftere.

Helt konkret, mener Daniel, at der er fire essentielle fordele ved at bruge et online peer-to-peer fællesskab som Wedio.


1. Det er økonomisk

Kameraudstyr er dyrt. Det sætter flere begrænsninger for unge, der ønsker det bedste produkt, men endnu ikke har de kapitale midler til at købe det. Ved at udleje fra andre ligesindede kreative personer, fremfor at leje fra store kameraudlejningshuse eller købe fra kameraproducenterne, tilbyder Wedio en besparelse på op til 40% – og nogle gange højere – sammenlignet med de udgifter, man normalt ville have ved leje af kameraudstyr.


2. Det er hurtigere

Med flere tusinde kameraudstyrs annoncer at vælge mellem, kan du finde lige præcis det udstyr, du har brug for i løbet af nogle få minutter. Adgang til alt, du skal bruge til dit projekt – samlet under ét tag.


3. Det er sikrere

Med Global On-Demand forsikring automatisk inkluderet i hver leje, er du fuldt sikret, når du lejer dit udstyr hos Wedio – skulle der ske en ulykke.


4. Det er personligt

Meget lig din hollandske sightseeing guide og din italienske kok, er der få, der kender kameraudstyr, som ejeren af det kameraudstyr.


Fordelen ved at leje udstyr direkte fra ejeren selv er at du får vigtige teknikker og små hemmeligheder at vide på stedet. Det betyder, at du slipper for at bruge tid på at slå dig løs på Google for at finde den sammen information, som du nu har fået direkte ved afhentningen af gearet.


Ved at leje gear fra andre filmskabere og fotografer kan du få hurtige tips og diskutere om dit projekt, før du begynder at filme – det er det, der får lejeoplevelsen til at tælle så meget mere – ikke bare i sparede penge, men ligeså i brugbare input, som sådanne møder altid genererer.


Klar til at hoppe med på peer-to-peer bølgen?


Begynd at udforske hele rækken af kameraer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.