Annonce
Fyn

Ny træner til B1909 - de røde giver chancen og lang kontrakt til nyt trænernavn

B1909's sportschef Michael Hansen - bedre kendt som "Charlie" - byder den nye cheftræner Michael Bjørn Nielsen velkommen mandag aften på Gillestedvej. Nu skal det i foråret vise sig, hvad det sportslige udgangspunkt bliver. Foto: B1909
Michael Bjørn Nielsen, 47, er ansat frem til sommeren 2023 og skal føre nierne op i Danmarksserien.
Annonce

FODBOLD: Traditionsrige B1909 giver chancen til et i de mere kendte fynske klubber nyt trænernavn. Tidligere på året sagde træner John Andersen og klubben farvel til hinanden efter en længere og meget omtalt proces.

Siden har B1909 dog stadig formået at etablere sig i toppen af Fynsserien, og nu kan Sport Fyn melde, hvem der skal føre klubbens flagskib videre.

B1909 har ansat 47-årige Michael Bjørn Nielsen som ny cheftræner med tiltrædelse pr. 1. januar 2021. Der er lavet en aftale frem til sommeren 2023.

Michael Bjørn Nielsen afløser John Andersen, der blev sygemeldt i starten af efteråret, hvorefter Jann Jensen midlertidigt påtog sig ansvaret.

Michael Bjørn Nielsen har senest været cheftræner i SSV Højfyn, og inden da flere sæsoner i Fjordager IF og Svendborg fB. Desuden har han erfaring fra fodboldlinjen på Oure Skolerne.

- Vi glæder os til at byde Michael velkommen i B1909, og vores forventninger er helt klart, at han kan fortsætte den stærke udvikling, vi som klub og fynsserie-mandskabet er inde i. Michael skal i samspil med det øvrige team sørge for, at vi indfrier vores mål om oprykning til Danmarksserien, udtaler seniorformand, Michael Enggaard Hansen.

Annonce

Stort potentiale

Michael Bjørn Nielsen:

- B1909 er en meget spændende klub med et stort potentiale med flotte forhold og faciliteter. Og samtidig råder klubben over rækkens mest spændende trup. Det er en fantastisk klub, med en stor historie og mange store øjeblikke fra historiens vingesus. Jeg har selv siddet på et fyldt Odense Stadion som lille dreng med min farfar, der var stor B1909-fan, siger den nye træner, der desuden nævner den store opbakning fra klubbens supportere som endnu et vigtigt aktiv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Retfærdighed for seniorer

OB

OB rejste sig fra asken efter mandfolke-indsats

Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Fyn

Smitten i Odense tager endnu et hop: Indlæggelsestallene på OUH er stadig stabile

Annonce