Annonce
Assens

Ny tildelingsmodel til skolerne: Små eller store klasser? Små eller store skoler?

En ny tildelingsmodel for skolerne i Assens Kommune skal sikre mindre økonomisk ulighed mellem skolerne. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Onsdagens byrådsmøde betød vedtagelse af en ny tildeling til vores folkeskoler. Og med den nu vedtaget tildelingsmodel har vi givet alle skoler et økonomisk grundlag, som tilgodeser flest muligt. Der er nu gjort op med pris pr. barn-modellen.

Socialdemokratiet vil gerne takke for de mange gode og saglige høringssvar, vi har modtaget i beslutningsprocessen. Vi har næsten fuld opbakning fra hørringssvarene til scenarie to, som nu er vedtaget. Og der blev rejst gode spørgsmål, som vi kunne få besvaret inden den endelige vedtagelse.

Der skal ikke herske tvivl om, at vi stadig har en trist rekord på Fyn, når det kommer til de penge, vi bruger på vores skolevæsen. Selv med denne tildeling. Vi håber dog, at der fremadrettet stadig vil være et fokus på at styrke vores allesammens folkeskole - også ved kommende budgetter. Men beslutningen i onsdags er starten på begyndelsen til den rigtige vej for Assens Kommunes folkeskole.


Der skal ikke herske tvivl om, at vi stadig har en trist rekord på Fyn, når det kommer til de penge, vi bruger på vores skolevæsen. Selv med denne tildeling.

Sara Emil Baaring


Slutteligt skal der lyde en stor tak til de lærere på vores skoler, der uanset arbejdsplads i kommunen, hver dag møder på job med faglig stolthed, og især i denne tid arbejder for vores børns læring, udvikling og trivsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce