Annonce
Sydfyn

Ny teknik- og miljødirektør i Svendborg Kommune

50-årige Rikke Berg er ny direktør for Teknik- og Miljøafdelingen i Svendborg. Pressefoto
50-årige Rikke Berg fra Odense tager 5. august fat på drift, anlæg og ejendomme i Svendborg Kommune. Hun tager over efter Torben Præstegaard Jørgensen, der blev opsagt tidligere på året.

Svendborg: I april blev Torben Præstegaard Jørgensen opsagt sit job som direktør for erhverv-, teknik og miljøområdet i Svendborg Kommune. Det var med den begrundelse fra kommunaldirektør Erik Bendorf, at man eftersøgte en mere udadvendt profil.

Og den profil skulle nu være fundet. I hvert fald tiltræder den nye direktør for miljø og teknik 5. august 2019.

Det er den 50-årige Rikke Berg fra Odense, der har fået jobbet.

Rikke Berg forlader jobbet som udviklingsdirektør i Assens Kommune, men cv'et er længere end det. Hun har nemlig været gæsteforsker ved Stanford University i Californien til innovations-og netværksdirektør, adjunkt og lektor ved Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet og Rikke Berg har også været kontorchef i Socialstyrelsen samt chef for SDU Erhverv.

- Jeg glæder mig meget. Det er en interessant stilling i en dejlig by som Svendborg, der med sin unikt smukke placering, sine mange kulturelle tiltag og entreprenante virksomheder er med til at placere Svendborg på danmarkskortet. Svendborg er også en by med spændende udfordringer, som jeg glæder mig til at gå om bord i fællesskab mine nye kollegaer, siger Rikke Berg i en pressemeddelelse.

Hendes opgaver kommer til at være drift og anlæg, kommunens ejendomme, parker og veje og grønne områder.

Borgmester Bo Hansen (S) er begejstret for, at der nu er ansat en ny og dygtig kandidat til direktørjobbet.

- Det har været vigtigt for os at få besat stillingen med en person, der har en stærk ledelsesprofil, og som kan tage fat fra første dag. Vi har heldigvis haft mange kvalificerede ansøgere at vælge imellem, og der er ikke tvivl om, at Rikke Berg har baggrunden og fagligheden på plads, siger Bo Hansen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Kommunen udvider med 8000 kubikmeter på havnen: - Det er prikken over i'et, jubler borgmesteren

Annonce