Annonce
Middelfart

Ny sygeplejefaglig direktør på Sygehus Lillebælt

Hanne Andersen glæder sig til i samarbejde med den øvrige direktion og medarbejderne på Sygehus Lillebælt at arbejde strategisk og visionært med udviklingen af det nære og det sammenhængende sundhedsvæsen. Foto:Charlotte Dahl
Hanne Andersen bliver ny sygeplejefaglig direktør på Sygehus Lillebælt. Hun kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Medicinske Sygdomme og Akutafdelingen på sygehuset i Kolding og tiltræder 1. juni 2021.

Sygehus Lillebælt får ny sygeplejefaglig direktør. Den 54-årige Hanne Andersen tiltræder stillingen den 1. juni, da hun tager over efter Helle Adolfsen, som har valgt at fratræde stillingen for at koncentrere sig om bestyrelses- og konsulentarbejde. Det skrtiver regionen i en pressemeddelelse.

Hanne Andersen er uddannet sygeplejerske og har desuden en masteruddannelse i ledelse. Hun blev ansat som sygeplejerske på sygehuset i Kolding i 1990 og har siden 2011 arbejdet som oversygeplejerske. Først på Fredericia Sygehus’ medicinske afdeling og sidenhen på Akutafdelingen og Medicinske Sygdomme på Kolding Sygehus, hvor hun har været leder for knap 500 medarbejdere.

I sin nye stilling får Hanne Andersen, sammen med administrerende sygehusdirektør Christian Sauvr og lægelig direktør Thomas Larsen, det overordnede ansvar for ledelsen af Sygehus Lillebælt, der tæller sygehusene i Kolding, Vejle og Middelfart.

Annonce

- Jeg er glad for at kunne byde velkommen til Hanne Andersen som en del af Sygehus Lillebælts direktion. Sygehus Lillebælt er en meget velfungerende sygehusenhed og har gennem mange år formået at være i front på en række områder - ikke mindst i forhold til patienttilfredshed og patientinddragelse. Jeg er sikker på, at Hanne Andersen som en del af direktionen på Sygehus Lillebælt vil sikre videreførelse og videreudvikling af de mange gode indsatser, siger regionsdirektør Jane Kraglund.

Samarbejde på tværs

Som sygeplejefaglig direktør kommer Hanne Andersen til at arbejde indgående med de tværsektorielle patientforløb og den sygeplejefaglige udvikling på Sygehus Lillebælt.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Hanne. Hun har stor indsigt og kendskab til Sygehus Lillebælt, og hun har lang erfaring med både sygeplejefaget og ledelse. Hun er meget optaget af at samarbejde på tværs og er god til at skabe netværk og relationer både internt og eksternt. Jeg er ikke i tvivl om, at vi får stor glæde af Hannes kompetencer, siger administrerende sygehusdirektør på Sygehus Lillebælt Christian Sauvr.

Hanne Andersen glæder sig til at tiltræde stillingen og blive en del af direktionen på Sygehus Lillebælt:

- Jeg er optaget af arbejdet med forbedringer af vores kvalitet – at skabe værdi for vores patienter, patient- og pårørendeinddragelse, kompetenceudvikling og høj excellent faglighed. Jeg er meget ambitiøs på patienternes og sygehusets vegne, og jeg glæder mig så meget til at sætte dette i spil sammen med alle de dygtige og engagerede medarbejdere og ledelser.

Privat bor Hanne Andersen i Ødsted uden for Vejle med sin mand. Hun har tre børn, hvoraf ét er hjemmeboende.

Kort om Hanne Andersen

Hun er uddannet sygeplejerske på Vejle Amts Sygeplejeskole og blev efter endt studie ansat som sygeplejerske og senere afdelingssygeplejerske på Kolding Sygehus.

I 2011 blev hun ansat som oversygeplejerske på Fredericia Sygehus, og fra 2013 til 2016 var hun oversygeplejerske på både Fredericia og Kolding Sygehus.

Hun har siden 2016 arbejdet som oversygeplejerske på Kolding Sygehus.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Faaborg-restaurant får igen kritik for at levere for lidt mad: Jeg blev flov over mit guldbryllup

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Fynsk forretningsmand skyder mange millioner i ny Odense-bank

Kultur For abonnenter

Ruben har været ædru i 300 dage - og fuld i 46 år: Nu er ensomheden er flyttet ind på Ærø

Erhverv

El-direktør maner misforståelser i jorden: - Vi håber snart at se madvognene tilbage på havnen

Sydfyn

To personer kørt på hospitalet: Brand i nybyggeri af uvisse årsager

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Navne

Sten samler trådene, når ældreplejen sættes fri: - Jeg kan ikke gøre det fra rådhuset

Erhverv

Fiskebil var i syv sind efter besked fra kommunen: Nu langer den fisk over disken et andet sted - 'det ikk' så ringe endda'

Sport

Mens du sov: Badminton-Axelsen videre, svømme-Blume videre og løber-Sara videre

Kerteminde For abonnenter

Nødråb fra stamgæsterne hos historisk perle: Hvorfor er vores værtshus lukket?

Erhverv For abonnenter

Har overvundet nedturen: De fynske robotkæmper er i fuld fart igen

Middelfart

Mathias tripper for at genåbne sin natklub: - Jeg har aldrig før haft så mange sommerfugle i maven

Annonce