Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ny Superbest-ejer

Kalle Groth Andersen har solgt sin købmandsbutik i Sdr. Nærå. Den beholder dog navnet, lover den nye ejer, Ole Helboe Nielsen. ARKIVFOTO: HANS ØSTERGAARD

SDR. NÆRÅ: Efter mere end 35 år som købmand har Kalle Groth Andersen valgt at sælge sin butik på Stationsvej i Sdr. Nærå. Den nye ejer er 34-årige Ole Helboe Nielsen, der er tidligere ejer af Super Spar i Munkebo.

- Kontrakten blev underskrevet mandag i sidste uge, og jeg havde første arbejdsdag i lørdags, så det hele er gået lidt stærkt. Men det er da mit indtryk, at folk herude har taget godt imod mig, siger Ole Helboe Nielsen, der gennem det seneste halve år har været på udkig efter en større forretning.

Og det fandt han iSuperbest Groth, der i år 2000 blev kåret som årets supermarked. Ifølge Ole Helboe Nielsen vil kunderne ikke kunne mærke, at der er kommet en ny ejer. End ikke navnet har han tænkt sig at ændre på.

- I folkemunde vil butikken alligevel altid være kendt som Groth Superbest, så det ser jeg ingen grund til at ændre på, lyder hans forklaring.

- Med tiden kan der godt være ting, som skal gøres anderledes. Men i første omgang gælder det om, at jeg får set tingene lidt an. Jeg har heller ikke haft tid til at overveje, om jeg vil flytte fra Odense til Årslev, tilføjer Ole Helboe Nielsen, der hverken er gift eller har børn.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Kalle Groth Andersen, der for tiden holder ferie i sit sommerhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce