Annonce
Livsstil

Ny Senseo klarer både den lille kop og en hel kande

Senseo Switch 3in1 kan både lave kopper, krus og en hel kande kaffe. Pr-foto

Philips Senseo Switch 3in1 kan både brygge kaffe til en enkelt kop eller lave en hel kande på samme maskine.

Et køkkenbord kan hurtigt blive overbefolket af elektriske apparater. Derfor er det en kærkommen hjælp fra Philips Senseo, når to produkter smelter sammen til ét.

I vores køkken har vi længe haft en kapselmaskine til den hurtige kop kaffe, men også en almindelig kaffemaskine stående til, når vi har mange gæster. Det er trods alt for besværligt og dyrt at lave for eksempel syv kopper kaffe på kapsler til tre-fem kroner stykket.

I den nye maskine med navnet Philips Senseo Switch 3in1 er to maskiner blevet til én, så man både kan lave en kop kaffe med kapsler - eller rettere de kaffe-puder, som Senseo benytter - eller lave en kande med syv kopper kaffe på almindelige bønner og filter efter eget valg.

Annonce

Om anmeldelsen

Produkterne vi anmelder i Jysk Fynske Medier er udlånt af virksomheden bag produktet.Vi tester og anmelder altid objektivt, uden virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

En aluminiumskande kan placeres i Senseo Switch 3in1, så det også er muligt at lave en hel kande filterkaffe. Pr-foto

Larmer lige rigeligt

Som navnet antyder er der også en tredje funktion, da maskinen med en større kaffepude eller to af de små puder kan brygge et stort krus kaffe eller alternativt to kopper kaffe på samme tid.

Mængden styres på toppen via tre knapper. Inden skal man dog skifte basen, hvor puderne lægges, hvis man vil have et krus kaffe eller en kande. Og her forsvinder lidt af det smarte, for kanden og den anden base skal man også have plads til i sine køkkenskabe. Men det fylder trods alt mindre end en hel maskine.

En del af oplevelsen ved en almindelig kaffebrygning er dog den "klukkende" lyd, når kaffen løber gennem filteret. Samme ord bruger Philips Senseo om sin nyeste maskine, men det er bestemt ikke min oplevelse, at Switch 3in1 klukker, når den fylder en hel kande. Det er nærmere en højlydt stønnen, når vandet hentes fra beholderen og skydes ned i kaffefilteret.

Får plads på bordet

Selve kaffesmagen er den kendte fra Senseo med flere forskellige varianter og mulighed for også at lave latte, cappucino og chokolade. Smagen er god uden dog at nå det niveau, som Nespresso leverer med Vertuo Plus. Puderne med mælkevarianter er desuden efter min smag alt for søde.

Men af den simple grund, at jeg nu kan lave en kop eller en hel kande kaffe fra samme maskine, får Philips Senseo Switch 3in1 en plads på vores nu knap så tæt befolkede køkkenbord.

Pris og tilgængelighed: Phillips Senseo Switch 3in1 kan købes på nettet og i danske butikker til 999 kroner og fås i farverne sort, hvid, grå, rød og en premium-udgave.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce