Annonce
Livsstil

Ny Senseo klarer både den lille kop og en hel kande

Senseo Switch 3in1 kan både lave kopper, krus og en hel kande kaffe. Pr-foto

Philips Senseo Switch 3in1 kan både brygge kaffe til en enkelt kop eller lave en hel kande på samme maskine.

Et køkkenbord kan hurtigt blive overbefolket af elektriske apparater. Derfor er det en kærkommen hjælp fra Philips Senseo, når to produkter smelter sammen til ét.

I vores køkken har vi længe haft en kapselmaskine til den hurtige kop kaffe, men også en almindelig kaffemaskine stående til, når vi har mange gæster. Det er trods alt for besværligt og dyrt at lave for eksempel syv kopper kaffe på kapsler til tre-fem kroner stykket.

I den nye maskine med navnet Philips Senseo Switch 3in1 er to maskiner blevet til én, så man både kan lave en kop kaffe med kapsler - eller rettere de kaffe-puder, som Senseo benytter - eller lave en kande med syv kopper kaffe på almindelige bønner og filter efter eget valg.

Annonce

Om anmeldelsen

Produkterne vi anmelder i Jysk Fynske Medier er udlånt af virksomheden bag produktet.Vi tester og anmelder altid objektivt, uden virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

En aluminiumskande kan placeres i Senseo Switch 3in1, så det også er muligt at lave en hel kande filterkaffe. Pr-foto

Larmer lige rigeligt

Som navnet antyder er der også en tredje funktion, da maskinen med en større kaffepude eller to af de små puder kan brygge et stort krus kaffe eller alternativt to kopper kaffe på samme tid.

Mængden styres på toppen via tre knapper. Inden skal man dog skifte basen, hvor puderne lægges, hvis man vil have et krus kaffe eller en kande. Og her forsvinder lidt af det smarte, for kanden og den anden base skal man også have plads til i sine køkkenskabe. Men det fylder trods alt mindre end en hel maskine.

En del af oplevelsen ved en almindelig kaffebrygning er dog den "klukkende" lyd, når kaffen løber gennem filteret. Samme ord bruger Philips Senseo om sin nyeste maskine, men det er bestemt ikke min oplevelse, at Switch 3in1 klukker, når den fylder en hel kande. Det er nærmere en højlydt stønnen, når vandet hentes fra beholderen og skydes ned i kaffefilteret.

Får plads på bordet

Selve kaffesmagen er den kendte fra Senseo med flere forskellige varianter og mulighed for også at lave latte, cappucino og chokolade. Smagen er god uden dog at nå det niveau, som Nespresso leverer med Vertuo Plus. Puderne med mælkevarianter er desuden efter min smag alt for søde.

Men af den simple grund, at jeg nu kan lave en kop eller en hel kande kaffe fra samme maskine, får Philips Senseo Switch 3in1 en plads på vores nu knap så tæt befolkede køkkenbord.

Pris og tilgængelighed: Phillips Senseo Switch 3in1 kan købes på nettet og i danske butikker til 999 kroner og fås i farverne sort, hvid, grå, rød og en premium-udgave.

Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Klumme

Dagen i dag: 62-årig kvinde er blevet mor

1994 En italiensk kvinde på 62 år, Maria Munaretto fra Vicenza, er for første gang blevet mor efter at have fået et befrugtet æg indopereret. Men hvem der er ansvarlig for den kunstige befrugtning er der opstået uenighed om i lægekredse. Ifølge presseberetninger i går er det foreløbig kun klart, at Maria Munaretto fik indopereret et befrugtet æg fra en anden kvinde på en klinik i Bologne. Barnet kom til verden i juli og vejede ved fødslen 2780 gram. Gynækologen Carlo Flamigni, som hævdes at være den ansvarlige for indgrebet, benægter og siger, at han ikke har set den pågældende kvinde de seneste to år. Den lykkelige, nybagte mor har selv denne kommentar: Venligst, kald mig ikke bedstemor. 1969 Borgmester Holger Larsen, Odense, har modtaget et trusselsbrev, som er blevet overgivet til politiet på grund af dets alvorlige karakter. Det truer med, at borgmesteren vil blive dræbt inden fredag. - De skal miste Deres smukke hoved, hvis jeg fortsat skal tage mod afslag fra Deres ophøjede sæde, hedder det i brevet fra den ukendte afsender. Borgmesteren har modtaget brevet gennem postvæsenet og afsendt uden konvolut. Man formoder, at brevskriveren er tilknyttet socialkontorets klientel. - For mig er anonyme smæde- og trusselsbreve ikke noget ukendt fænomen, siger borgmesteren. De ender som regel i papirkurven, men i dette tilfælde fandt kommunaldirektøren det alligevel bedst at underrette politiet. 1944 Postvæsenet i Odense vil ikke bringe værdipost ud til folk efter kl. 18, og desuden vil eksprespakker og telegramanvisninger, der ankommer til byen sent på dagen, ligge over til næste morgen. Foranstaltningen er gennemført på generaldirektoratets foranledning i en række byer ud fra et ønske om at befri budene for det ansvar at skulle gå ud i den mørke by med værdisager uden beskyttelse. Ud over disse indskrænkninger sker der ingen ændringer i postomdelingen i Odense. Der vil fortsat være omdeling kl. 8, kl. 11 og kl. 17. Omdelingen kl. 11 vil i væsentlig grad være forbeholdt værdipost, inkasseringer og telegramanvisninger. Almindelige telegrammer og ekspresbreve vil fortsat bliver bragt ud efter kl. 18.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Fyn

På Vestfyn drømmer man om S-tog: Sidegevinst i fokus til velbesøgt jernbanemøde

Annonce