Annonce
Fyn

Ny sæson i 1. division: Otterup HK bør sigte højt

Jacob Fladegaard fyrer kanonen af for Faaborg ØH i 2. division. Fra den kommende sæson er Fladegaard at finde i Otterup HK i 1. division. Foto: Suhirrthavathy Thiruchelvam
Annonce

HÅNDBOLD: Otterup HK var med helt fremme i sidste sæson og bør også i den kommende sæson sigte højt, vurderer håndboldsitet hbold.dk.

- Otterup HK har som én af de få 1. divisionsklubber formået at holde fast i stammen fra sidste sæson. Et hold, der altså i momenter viste sig som et tophold i rækken. Dermed er forudsætningerne  de rette for, at klubben kan tage næste skridt i den kommende sæson, hvor man allerede nu har fået tilført fire nye spillere til truppen, skriver hbold.dk.

De nye spillere i Otterup HK er: Simon Omme, Søren Sell, Jacob Fladegaard og Jacob Zøhner.

Simon Omme kommer til Otterup HK efter en god sæson i TMS-Ringsted, hvor han var med til at få klubben tilbage i ligaen. Højrefløjen blev noteret for 65 scoringer i forrige sæson. Den 21-årige stregspiller, Søren Sell, kommet til Otterup HK efter flere sæsoner i Fredericia HK, ligesom klubben altså har hentet den 26-årige højreback, Jacob Fladegaard, efter flere gode sæsoner for topholdet i 2. division, Faaborg ØH, og 21-årige Jacob Zøhner, der kommer til Fyn efter et par sæsoner i Næstved/Herlufsholm.

- Dermed står Otterup HK stærkt frem mod den kommende sæson, hvor profiler som Kristoffer Vestergaard og Mats Gordon Krog helt sikkert også bliver afgørende, hvis klubben endnu en gang skal spille med om rækkens øverste placeringer, skriver hbold.dk.

Kristoffer Vestergaard blev i sidste sæson noteret for 138 mål, mens Mats Gordon Krog leverede 134 scoringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce