Annonce
Trekantområdet

Ny sæson af fodbold-comedyserien Sunday: Lars Hjortshøj vender tilbage til FC Fredericia

Forhenværende sportsdirektør for FC Fredericia Bjarne Skoubo er tilbage med skumle planer i 4. sæson af succes-serien Sunday. Komikeren Melvin Kakooza, der er vokset op i Fredericia og sparkede til bolde i FC Fredericia, er naturligvis også tilbage i hovedrollen som kenyanske Sunday. Foto:  Emil Heinesen
Lars Hjortshøj var sportsdirektør i FC Fredericia i den første sæson af comedy-serien Sunday. Serien har haft så stor succes, at 4. sæson nu er i gang med at blive optaget, og i den vender Lars Hjortshøj tilbage. 3. sæson blev optaget i 2019 og sendes til efteråret.

Fredericia: Fans af comedy-serien Sunday kan se frem til endnu en sæson om FC Fredericias fortrædeligheder med økonomi og resultater spundet op på klubbens køb af kenyanske Sunday spillet af Melvin Kakooza.

Optagelserne af 4. sæson er netop gået i gang, og i løbet af efteråret kan man læne sig tilbage og nyde 3. sæson, som blev optaget for et år siden på Monjasa Park.


Annonce

Jeg glæder mig i vildskab til et comeback i Sunday i rollen som Bjarne Skoubo. Jeg holder meget af, at spille sammen med Melvin, og er glad for en plads i holdopstillingen til den nye sæson.

Lars Hjortshøj


I 4. sæson er Lars Hjortshøj tilbage i serien. Han røg ud, da han som sportsdirektøren Bjarne Skoubo havde skabt kaos i FC Fredericias økonomi. Hans job blev i 2. og 3. sæson overtaget af Birgit Schaefer spillet af Birthe Neumann. Hun er også ved roret i 4. sæson, men Bjarne Skoubo melder sig på banen med skumle planer.

-  Jeg glæder mig i vildskab til et comeback i Sunday i rollen som Bjarne Skoubo. Jeg holder meget af at spille sammen med Melvin og er glad for en plads i holdopstillingen til den nye sæson, lyder meldingen fra Lars Hjortshøj i en pressemeddelelse om den nye sæson.

Melvin Kakooza er også glad for at have Lars Hjortshøj tilbage på holdet.

- Det er altid fantastisk at møde ind på settet, og det er et glædeligt gensyn med Lars Hjortshøj, som altid gør det sjovere at gå på arbejde, fortæller Melvin, som også roser de to forfattere, Jesper Rofelt og Søren Felbo, til skyerne.

De to forfattere har arbejdet med serien efter Melvin Kakooza kom med ideoplægget, efter han vandt titlen i DM i comedy i 2017.

I fjerde sæson indtages de bærende roller fortsat af Melvin Kakooza (Sunday), Anders Brink (cheftræner Frederik), Thue Ersted Rasmussen (Jonas), Birthe Neumann (Birgit Schaefer), Kurt Dreyer (Bent Åge) og Nadia Kvist (Maria).

Der kommer ifølge pressemeddelelsen også nye gode præstationer til i kraft af Marco Ilsø, som er kendt fra HBO-serien Vikings, Josefine Tvermoes og Judith Rothenborg kendt fra DR’s "Mormor på Mandejagt".

Den tredje sæson af Sunday kan fra efteråret ses på You See-kanalen Xee. Her spiller Mick Øgendahl den nye chef for trænerteamet, Tommy Olsen.

3. sæson blev optaget sent efterår 2019. Der var iskoldt på Monjasa Park, da pressekorps og pigegarde flankerede sportsdirektør Birthe Neumann på grønsværen. 3. sæson sendes til efteråret. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Odense

Tag kandidattesten her

Erhverv For abonnenter

Fynske blomsterbutikker trækker sig fra Interflora - Svært at være tilfreds, når de tager så høj provision

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Nabo raser mod støjterror: Unge holder nattefester og raserer skolegård

Odense For abonnenter

Tre små børn og en restaurant går ikke: Nu er stedet sat til salg

Odense

Yppig nøgenhed: Læserbrev bragte kendt, men glemt statue frem i lyset

GOG

GOG er et rigtigt tophold: Vinder også når holdet er mest presset

Faaborg-Midtfyn

Hvad synes du, valget bør handle om? Journalister tager computeren under armen - Her kan du møde os

Nordfyn For abonnenter

Efter slotsfruens bortgang: Datteren fortsætter med at drive Harridslevgaard

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Sport

Livsnødvendig sejr til HC Odense: - Det er fedt at vinde, og det vil vi gerne prøve igen

Kerteminde

Redningsaktion fik Folmers køer tilbage på land: - Det var lige før, at de var begyndt at svømme

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Kerteminde

Højtbelagt smørrebrød og en lille én: Efter to års fravær spreder 'vennerne' igen glæde på plejehjem

Odense For abonnenter

Analyse: Derfor åbner letbanen ikke til nytår

Odense For abonnenter

Aflyttede bil under narko-efterforskning: Specialenhed hørte mistænkts kæreste læse sms om anden forbrydelse højt

Annonce