Annonce
Nordfyn

Ny revy: De er faktisk sjove ude i Boxen

Man gaar først saa grueligt meget ondt igjennem, og så bliver man berømt, skrev HC Andersen, og det kunne såmænd godt have været pointen i den nordfynske box, der er opkaldt efter ham, da Bogense Amatør Teater torsdag aften havde premiere på en helt ny Bogense Revy.

Først skulle publikum trækkes gennem mere end en fjerdedel af aftenens 26 numre før det blev rigtigt godt.
Måske fordi skuespillerne lige skulle spilles premierevarme, men utvivlsomt også fordi de første tekster ikke rigtigt er til mere end et fnis og et par krumme tær.

Men så skal der byttes en lampe i Ikea, og derfra kigger de seks skuespillere på scenen sig ikke tilbage, men leverer en så lang stime af flotte præstationer og lattervækkende pointer, at publikum nok kun husker alt det gode, når de skal ud og finde bilen på parkeringspladsen efter et par timer.

Annonce

Humoristisk talent

Revyholdet byder på gode sangere, glimt i øjet, komik, talent og charme, der også når helt ud over scenekanten i den store sal ved golfbanen.
Og selvom det ved premieren ikke blev hole-in-one, så er denne nye revy helt klart "under par" og godkendt med både sprognævnets direktør og borgmester Morten Andersen på scenen.

Efter en aften i det selskab, kan det godt være svært at fremhæve nogle præstationer frem for andre, men især Rene Måløe scorer flere gange højt på grinekontoen, mens pigerne - Rikke Bech Eriksen, Stina Tølbøll Becker og Annalaura Holy brillerer på sangsiden.

Der spilles både fredag og lørdag klokken 20, så se bare at komme en tur i boxen.

Holdet er Rene Måløe, Henrik Madsen, Klaus Svanborg Pedersen, Rikke Bech Eriksen, Stina Tølbøll Becker og Annalaura Holy

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

coronavirus

Sådan genåbnes der løbende for rejser: Her er de fire faser

Kerteminde

Vi har spurgt læserne: Skal vi passe på Lindø eller på naturen?

Annonce