Annonce
Kerteminde

Ny præst til Kerteminde og Drigstrup kirker

Gabriella Dahm indsættes som ny sognepræst. PR-foto

Drigstrup/Kerteminde: Første søndag i advent, 1. december, indsætter provst Lone Wellner Jensen Gabriella Dahm som ny sognepræst i Drigstrup Kirke kl. 14 og i Kerteminde Kirke kl. 16.

Efter gudstjenesten i Kerteminde Kirke kan man hilse på den nye præst ved en reception i Skt. Laurentisalen i kirkens kulturhus.

Embedet har været ledigt siden januar, og med ansættelsen af Gabriella Dahm får Lone Wellner og Betina Noer Rasmussen igen en kollega, som skal være med til at sørge for det kirkelige arbejde i sognet - i øvrigt sammen med præsterne på Hindsholm, Rikke Aagaard Nielsen og Søren-Herluf Mohr Sørensen.

Gabriella Dahm kommer fra en stilling som barselsvikar i Hjallese og Højby kirker, og før det har hun i mange år været underviser ved læreruddannelsens kristendomsfag på University College Lillebælt. Hun er født i Sverige og har en svensk teologisk kandidateksamen suppleret med flere års teologiske studier ved danske universiteter. Hun bor i Odense sammen med sin mand, Lars Hagensen, som er sognepræst i Dalum.

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce