Annonce
Kerteminde

Ny præst til Kerteminde og Drigstrup kirker

Gabriella Dahm indsættes som ny sognepræst. PR-foto

Drigstrup/Kerteminde: Første søndag i advent, 1. december, indsætter provst Lone Wellner Jensen Gabriella Dahm som ny sognepræst i Drigstrup Kirke kl. 14 og i Kerteminde Kirke kl. 16.

Efter gudstjenesten i Kerteminde Kirke kan man hilse på den nye præst ved en reception i Skt. Laurentisalen i kirkens kulturhus.

Embedet har været ledigt siden januar, og med ansættelsen af Gabriella Dahm får Lone Wellner og Betina Noer Rasmussen igen en kollega, som skal være med til at sørge for det kirkelige arbejde i sognet - i øvrigt sammen med præsterne på Hindsholm, Rikke Aagaard Nielsen og Søren-Herluf Mohr Sørensen.

Gabriella Dahm kommer fra en stilling som barselsvikar i Hjallese og Højby kirker, og før det har hun i mange år været underviser ved læreruddannelsens kristendomsfag på University College Lillebælt. Hun er født i Sverige og har en svensk teologisk kandidateksamen suppleret med flere års teologiske studier ved danske universiteter. Hun bor i Odense sammen med sin mand, Lars Hagensen, som er sognepræst i Dalum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Nordre Havnekaj var vurderet til op mod 51 millioner kroner: Kommunen fik ni millioner kroner

forside

Svensk musikstjerne med bånd til vestjysk familie er død: Roxette-forsanger fik debut i Danmark foran Skjern Bank

Annonce