Annonce
Middelfart

Ny podcast: Viktor og Victor hudfletter ugen, der gik

Gymnasieeleverne Victor Kronborg Tørnæs (t.v.) og Viktor Lindegaard (t.h.) kaster sig ud i en ny podcastserie, der handler om ugen, der gik i Middelfart. Samt ugen, der kommer. Foto: Peter Leth-Larsen
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: De fortæller åbenhjertigt om alt fra deres indkøb til byture og anekdoter fra barndommen.

Og så giver de dig et overblik over ugen, der gik i Middelfart. Samt ugen, der kommer.

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

Navnebrødrene går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Annonce

- Hold nu op, hvor har jeg plaget...

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er ikke blege for at udlevere lidt af dem selv, venner og ikke mindst familie.

Også byens butiksliv bliver kommenteret. I denne uge er det blandt andet den lukkede BR-butik, der bliver udgangspunkt for en snak eller to.

- Det er godt nok ærgerligt. Jeg er saftsumene træt af, at BR er lukket. Men jeg har godt nok heller ikke brugt penge der i mange år. Hold nu op, hvor har jeg godt nok plaget om mange ting derinde, lyder det ærligt fra Viktor Lindegaard.

- Jeg havde lidt mere gevinst med at få min far derind i og med, at jeg var den førstefødte, og han (min far, red.) skulle lære at sige nej, supplerer Victor Kronborg Tørnæs.

Hvorefter makkerparret forsøger at hjælpe en lokal, 80-årig violinspiller med at finde ligesindede, anmelder årets ungdomsmusical med en blindtarm i hovedrollen og meget mere.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten/526/.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Annonce