Annonce
Debat

Ny motorvejsafkørsel mellem 52 Odense SV og 53 Odense V

Læserbrev: Der er politisk enighed om nødvendigheden af udvidelsen af motorvejen syd om Odense. Nu er det afgørende vigtigt, at de fynske MF’ere og Odense Byråd kommer på banen og sikrer tålelige forhold for borgerne i Odense Syd langs motorvejen. Der er allerede fokus på støj. Det er afgørende vigtigt, at der også bliver etableret en nyt tilslutningsanlæg mellem de nuværende afkørsler 52 Odense SV og 53 Odense V.


Problemet er, at den tunge trafik kører en anden vej.


Annonce

Særligt afkørsel 52 er belastet af megen tung trafik til og fra industrikvarteret Hvidkærvej og Logistikvej. Derfor har man Vejdirektoratet udvidet anlægget, og Odense Kommune har udvidet krydset Hvidkærvej/Assensvej.

Problemet er, at den tunge trafik kører en anden vej.

Trafikken til og fra særligt de store logistikvirksomheder på Logistikvej kører nemlig via Assensvej/Vestre Boulevard, og den vej går gennem et tæt befolket beboelsesområde i Sanderum, og hver dag færdes mange lette trafikanter på tværs af Vestre Boulevard. Vestre Boulevard kan ikke rumme den mængde tunge trafik.

Situationen er utilfredsstillende både for borgere og virksomheder i området, og det bliver endnu værre, når trafikken stiger med udvidelsen af motorvejen. Der må handles politisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Revyskuespiller med en baby på fem en halv uge og snart en premiere: - Jeg kan da godt mærke, at den her 40-årige krop kunne trænge til en lur

Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce