Annonce
Nordfyn

Ny mobilmast i Lunde Bygade

Telenor har været i Otterup, hvor mobilnetværket er blevet opgraderet.
Annonce

Otterup: Telenor har i sidste uge aktiveret en ny mobilmast på Lunde Bygade i Otterup, hvilket sker som led i ambitionen om at lukke de få tilbageværende mobilhuller i Danmark. Opgraderingen vil forbedre 4G-signalet, hvilket sikrer kunderne en hurtigere forbindelse. Signalet fra masten vil være mærkbart indenfor en radius af omtrent 5-10 kilometer. Dog kan rækkevidden forringes i bakkelandskab og skovområder.

- Danskernes dataforbrug er steget med en enorm hastighed. Denne udvikling følger vi selvfølgelig hos Telenor, så kvaliteten af vores netværk kan følge med kundernes behov. Derfor er det essentielt, at mobilnetværket konstant finjusteres, og ved at opgradere signalet i masterne sikre vi, at kunderne får en god digital oplevelse, hvad end de bruger mobiltelefonen derhjemme eller på farten, udtaler netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak, i en pressemeddelelse.

I 2019 foretog Telenor en finjustering af netværket, og disse opgraderinger fortsætter i 2020. Telenor har en målsætning om et godt mobilnetværk for kunderne, hvilket forudsætter en konstant udvikling, som skal sørge for at kapaciteten øges samt at mobilnetværket styrkes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Odense-cheftræner i spidsen for Japan til OL

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce