Annonce
Nyborg

Ny mistænkelig brand i kolonihaveforening: - Det lugtede af benzin

Kolonihaven Helgetoften i Nyborg har været stærkt plaget af påsatte brande det seneste års tid. Sent tirsdag aften var den så gal igen. Foto: Kasper Riggelsen
Sent tirsdag aften udbrød der på ny brand i kolonihaven Helgetoften i Nyborg. Meget tyder på, at også denne brand er påsat.

Nyborg: Klokken 21.45 tirsdag måtte beredskabet endnu engang rykke ud til kolonihaveforeningen Helgetoften i Nyborg, hvor der var udbrudt brand i et kolonihavehus.

Ejeren var ikke til stede, og der er ikke kommet nogen personer til skade, oplyser holdleder Lars Buch til Fyens Stiftstidende. Til gengæld er der meget, der tyder på, at også denne brand er påsat, fortæller han.

- Vide det med sikkerhed kan vi ikke på nuværende tidspunkt, men det duftede af benzin, da vi ankom. Samtidig kan vi se, at ilden er startet udenfor. Der har med andre ord ikke været nogen inde i selve huset, selv om dørene stod åben. Derfor arbejder politiet ud fra en teori om, at branden er påsat, så du kan rolig skrive, at det er en mistænkelig brand, fortæller han.

Branden, der opstod på husets bagside, blev hurtigt slukket. Alt i alt tog det kun cirka 10 minutter. Alligevel er kolonihavehuset ubeboeligt - også selv om det måske ikke ser sådan ud på afstand, fortæller han.

Episoden tirsdag aften er blot den seneste i rækken af mistænkelige brande i Nyborg. Alene sidste år efterforskede politiet 16 brande, hvoraf flere af dem opstod i Helgetoften og naboforeningen Grejsdalen.

I slutningen af april i år udbrød der brand i en bolig på Helgetoftevej få hundrede meter fra kolonihaven. Også denne brand formoder politiet er påsat.

Og i begyndelsen af maj var den gal igen, denne gang i Møllerparken, hvor brand i en knallert bredte sig til et rækkehus.

Slukningen af tirsdagens brand tog kun cirka 10 minutter. Her er beredskabet i gang med efterslukningen. Foto: Kasper Riggelsen
Branden opstod udenfor på kolonihavehusets bagside. Det er beredskabet, der har fjernet en del af bagbeklædningen i forbindelse med slukningsarbejdet. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce