Annonce
Sydfyn

Ny milepæl for Svendborg-band: Patina er P3's Uundgåelige

Mads Skov Hansen (tv.), Søren Bastrup Bojsen og Gregers Møller Jensen udgår tilsammen bandet Patina, der er Ugens Uundgåelige på P3. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce

Svendborg: I øjeblikket går det én vej for Svendborg-bandet Patina, og det er opad.

Sidste års vinder af talentkonkurrencen Karrierekanon står foran sin allerførste danmarksturné, ligesom det fra den kommende weekend tager på tour med Alphabeat. Og oven i det er bandets seneste udgivelse "Flammer Rammer" Ugens Uundgåelige på radiostationen P3. Hvilket er lidt af en hæder for det relativt unge band, mener Mads Skov Hansen, som sammen med Søren Bastrup Bojsen og Gregers Møller Jensen udgør Patina.

- Det er stort og noget af det største inden for radioverden, lyder det fra Mads Skov Hansen, som fortæller, at bandet mandag fik besked om, at det var denne uges uundgåelige.

- Vi sad ude i studiet i Rødovre, og så skrev Pelle Peter (Jensen, radiovært på P3, red.) til os, at han ville ringe til os om en halv time. Han skrev ikke hvorfor, men bare at han gerne kunne tænke sig at tale med os om den nye sang. Så det var lidt af en overraskelse.

Annonce

Få vores musik ud

Det er som regel nye navne med et særligt potentiale, der bliver udnævnt til P3's Uundgåelige, og med udnævnelsen følger, at nummeret bliver spillet i særlig grad i den uge.

Og det har stor betydning for et band af Patinas kaliber, forklarer Mads Skov Hansen.

- Vi er stadig i opstartsfasen, hvor vi skal ud med vores musik, og der har radio bare stor betydning. Især P3, når den er så stor, som den er, giver et godt skub for os, siger han.

Patina har i disse dage rygende travlt, forklarer bandmedlemmet. Blandt andet med at gøre klar til at tage på turné med det danske poporkester Alphabeat.

- De kommende fem weekender skal vi spille 10 koncerter sammen med Alphabeat. Udover det skal vi lige en tur til Oslo og spille på en festival, der hedder Bylarm. Så der er nok at se til, siger Mads Skov Hansen.

Koncertrækken bliver afløst af Patinas egen danmarksturné i april.

- Der tager vi af sted i to uger og spiller seks koncerter i eget navn. Og så arbejder vi også på en EP, som vi kommer til at udgive, lyder det fra Mads Skov Hansen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB's pokalmodstander har trukket stikket

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce