Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ny Midtfyns Festival: Her er de første navne - billetter er sat til salg

Allan Olsen bliver et af hovednavnene, når Midtfyns Festival efter 15-16 års fravær genopstår i maj næste år. Arkivfoto: Jørn Deleuran

Der kommer både helt lokale kunstnere og musikere langvejs fra på scenen, når Midtfyns Festival genopstår i Ringe i maj næste år.

Midtfyn: Sangeren og guitaristen Allan Olsen, bandet Blues Brothers Souvenir Show, der beskriver sig selv som Danmarks ældste og bedste Blues Brothers Tribute Band, og så det fynske spillemandspar Lasse & Mathilde.

Sådan lyder nogle af de første kunstnernavne til Midtfyns Festival, der genopstår på dyrskuepladsen ved Ringe i maj næste år.

Arrangørerne bag festivalen har torsdag formiddag offentliggjort navnene - på samme dag som et begrænset antal såkaldte early bird-billetter sættes til salg.

Også Esben Just, Christian Juncker, Holmen Hustlers samt det engelske band The Great Malarkey er på listen over musiknavne på den nye Midtfyns Festival.

Derudover går den lokale Gislev-musiker Tommy Hovgaard på scenen med sit Country Band - og det må betegnes som lidt af et scoop for Midtfyns Festival-nostalgikere. Tommy Hovgaard og Country Band var nemlig også på scenen som åbningsband i 1976, da den første udgave af Midtfyns Festival rullede ud over scenekanten.

- Vi er stolte over, at de vil være med til at åbne den nye Midtfyns Festival 2019, lyder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Boligminister vil ikke røre ved slagtilbud til dømte beboere i Odense-ghetto

112 For abonnenter

Overraskende drejning i skudsag fra Bøgetorvet: Forsvarer får sin klient til at indrømme indbrud

Annonce