Annonce
Middelfart

Ny mand i bestyrelsen for Middelfart Sparekasse

Bestyrelsesformand Allan Buch (tv) og ny i bestyrelsen, Flemming B. Nielsen. PR foto
Middelfart Sparekasse vokser og skal derfor have en person med ledelseserfaring fra finanssektoren i bestyrelsen. Valget til den plads er faldet på Flemming B. Nielsen.

Middelfart: Efter flere års vækst har Middelfart Sparekasse nu nået en størrelse, der placerer sparekassen i gruppen af landets næststørste pengeinstitutter. Med "oprykningen" til gruppe 2 følger nye krav, herunder at bestyrelsen skal have en repræsentant med ledelseserfaring fra finanssektoren. For at leve op til det krav, valgte Middelfart Sparekasses repræsentantskab forleden 59-årige Flemming B. Nielsen til bestyrelsen.

Han har en fortid som blandt andet direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn. Han arbejder i dag som forretningschef i datacentralen BEC, ligesom han er formand for bestyrelsen i færøske Betri Bank.

- Jeg er både stolt over og glad for at få mulighed for at give mit bidrag til sparekassens fortsatte udvikling, siger Flemming B. Nielsen i en pressemeddelelse.

Arbejdsmæssigt har han siden 1990 fulgt udviklingen i de mindre pengeinstitutter fra nærmeste hold. Han ser også en god fremtid for dem.

Annonce

Nærhed

- Der er en nærhed til både medarbejdere og kunder. Og så er organisationen ikke større, end at alle brikker er vigtige. Man er nødt til at sikre, at kæden er stærk, siger Flemming B. Nielsen, som mener, at Middelfart Sparekasse netop her har et forspring.

Middelfart Sparekasses bestyrelsesformand, Allan Buch, ser frem til at have Flemming B. Nielsen med omkring bordet i bestyrelseslokalet.

- Han har en meget stor faglig viden, og den indsigt vil komme sparekassen til gode. Samtidig køber Flemming ind på de værdier, vi driver sparekassen efter, og det er mindst lige så vigtigt, siger Allan Buch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Odense

Bliv frivillig i Den Fynske Landsby

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce