Annonce
Odense Bulldogs

Ny lussing til Bulldogs før skæbnekamp

Hvis der var musik til Sport Fyns fotos, så ville Gasolins "Hva' gør vi nu, lille du?" være meget passende til det her taget i første periode, som hjemmeholdet tabte 0-4.  Cheftræner Marc Lefebvre bag sin trup var ellers i nyt, stilfuldt dress på dagen. Foto Birgitte Carol Heiberg
Først nederlag 1-8 i Esbjerg og så søndag 0-7 til Aalborg Pirates hjemme i Odense er en skidt optakt for Bulldogs til livsvigtig hjemmekamp og bundbrag mod Rødovre på fredag.
Annonce

ISHOCKEY:  Det ligner mere og mere en kamp mellem Odense Bulldogs og Rødovre Mighty Bulls om at nå den ottende og sidste plads i slutspillet.

De to klubber mødes i Odense på fredag i et sandt bundbrag, og det sker efter en søndag, hvor både Bulldogs og Bulls indkasserede kontante lussinger. Rødovre tabte hjemme 1-8 til Sønderjyske, mens Bulldogs var uden chancer mod et veloplagt og velskøjtende Aalborg Pirates-hold, der vandt med 7-0.

Det var så anden lussing i træk til Odense, der i sin seneste udekamp tabte 1-8 hos Esbjerg Energy.

KAMPEN KORT

Isligaen, grundspillet

Odense Bulldogs-Aalborg Pirates 0-7

Kampens gang:0-4, 0-2, 0-1.

Mål:

0-1 Josh MacDonald (08.21) - assist: Mikkel Højbjerg og Julian Jakobsen.

0-2  Josh MacDonald (12.45) - assist: Nikolaj Carstensen og Kirill Kabanov.

0-3 Jonas Jakobsen (13.48) - assist: Jeppe Jul Korsgaard.

0-4 Mikkel Højbjerg (16.05) - assis: Josh MacDonald og Carl Neill.

0-5 Kirill Kabanov  (24.20) - assist: Josh MacDonald og Carl Neill.

0-6 Julian Jakobsen (30.03) - assist: Josh MacDonald og Thomas Spelling.

0-7 Daniel Madsen (58.37) - assist: Kirill Kabanov.

Udvisninger:
Odense: 4 x to minutter
Aalborg: 6 x to minutter

Bedste spiller:
Odense: Mikkel Hansen.
Aalborg: Josh MacDonald.

Tilskuere: 322.

Odenses næste kamp: Tirsdag den 24. november, kl. 19.00: Aalborg Pirates-Odense Bulldogs.

Odense fik chancen for en god start på opgøret, da holdet næsten omgående kom i powerplay. Men selvfølgelig - fristes man til at sige - kunne Bulldogs ikke udnytte den mulighed. Holdets udnyttelsesprocent i powerplay er således under otte procent.

Aalborg Pirates stærke Josh MacDonald scorer til 1-0 hos en chanceløs Tadeas Galansky i Bulldogs-målet. Scoringen faldt i gæsternes første powerplay efter 08.21, og så var linjen for kampen ligesom lagt.  Foto Birgitte Carol Heiberg

Kort tid efter efter var det gæsternes tur til en gang powerplay, da Odenses Shawn O'Donnell røg i straffeboksen - i øvrigt efter at have misset en god mulighed for at score. Og selvfølgelig - fristes man igen til at sige - udnyttede Josh MacDonald den mulighed til at bringe Pirates i front. Aalborg har et stærk boxspil.


Vi må tage til Aalborg på tirsdag og levere et godt resultat - eller i det mindste en god præstation - så vi får noget selvtillid til kampen mod Rødovre

Michael Eskesen, kaptajn for Odense Bulldogs


Bulldogs var i powerplay seks gange - uden at kunne score. Gæsterne var i powerplay fire gange og udnyttede tre af dem til at score.

Annonce

Herlev trak sig væk

Med føring 4-0 efter nærmest håbløse sidste 12 minutter af første periode hjalp det så lidt, at Bulldogs kom bedre med i løjerne i anden og ikke mindst i tredje periode. Det hele var afgjort på de få minutter i første periode.

Og de 322 tilskuere hang godt og grundigt med hovederne.

Inden skæbnekampen på fredag skal Odense allerede tirsdag en tur på genbesøg i Aalborg, hvor det vigtigste element vel egentlig mest vil være at få noget mentalt overskud med hjem i rygsækken til fredagens brag mod Rødovre.

De to klubber ligger helt tæt i bunden - Odense på sidstepladsen med 12 point og Rødovre næstsidst med 12,5 point.

Med sejr 3-2 over Frederikshavn søndag trak Herlev Eagles - nu på 18,5 point på tredjesidstepladsen - sig yderligere væk fra den umiddelbare bundkamp.

Annonce

Bekymrende og betænkeligt

- Vi må tage til Aalborg på tirsdag og levere et godt resultat - eller i det mindste en god præstation - så vi får noget selvtillid til kampen mod Rødovre, lød det fra Bulldogs-kaptajn Michael Eskesen efter kampen.

Han ærgrer sig over, at Bulldogs ikke fik udnyttet sit første powerplay og de efterfølgende gode minutter. Michal Eskesen tilføjede:

- Vi havde otte gode minutter i kampens start, indtil vi fik den første udvisning. Derefter gik det stærkt den anden vej, og pludselig var vi bagud 0-4.

Der var ikke meget at glæde sig over for Bulldogs-fansene i VinMedKant Arena i søndagens kamp mod Aalborg Pirates. foto: Birgitte Carol Heiberg

Bulldogs-kaptajnen finder det noget betænkeligt og bekymrende, at holdet har indkasseret nogle store nederlag efter pausen med landskampe, hvor Bulldogs reelt har haft alle kræfter tilbage på isen efter at have været nede med vigtige skader.

- Og det er ærgerligt, at vi er i en situation, hvor vi skal kigge på andre holds resultater og ikke kan koncentrere os om vore egne præstationer, fastslår Michael Eskesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce