Annonce
Middelfart

Ny lokalforening for Mødrehjælpen

Den nye bestyrelse for lokalafdelingen af Mødrehjælpen i Middelfart. Privatfoto.

Mødrehjælpen har på en stiftende generalforsamling etableret en lokalforening i Middelfart. Bestyrelsen har konstitueret sig med Else Marie Rask Larsen som formand.

Annonce

Middelfart: Børnefamilier i Middelfart og omegn kan se frem til sociale aktiviteter som Natur & Familie og Måltidet. Baggrunden er, at der netop er stiftet en lokalforening under Mødrehjælpen med bestyrelse og formand fra Vestfyn.

- Vi glæder os til at kunne give børnefamilier gode familieoplevelser, der er med til at styrke familiens sociale fællesskab med hinanden. Samtidig får de mulighed for at lære andre familier at kende, siger Else Marie Rask Larsen, formand for Mødrehjælpen Middelfart lokalforening.

Foruden familieaktiviteter, så åbner lokalforeningen i starten af det nye år en børnetøjsbutik, der skal sælge kvalitetsgenbrug til børn. Overskud fra salget går til lokalforeningens aktiviteter og til Mødrehjælpen landsdækkende rådgivningsarbejde.

Lokalforeningen er på udkig efter flere frivillige, som vil være med til at afvikle aktiviteter til gavn for børnefamilier i Middelfart eller give en hånd med i butikken.

Alle interesserede kan kigge forbi til informationsmøde mandag 20. november klokken 19 på Vestre Skole i lokale 16. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Den et nye sports-akademi har fundet den første forsander - Sports Academy Denmark i Odense henter chef fra nordjysk sportsefterskole

Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce