Annonce
Odense

Ny leder på Reden Odense: Stor erfaring med mennesker i svære livssituationer

Mia Magnusson afløser Mette Guul som daglig leder af Reden Odense. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Mette Guul stopper som daglig leder på Reden Odense, men fortsætter som forstander. Hendes afløser hedder Mia Magnusson.
Annonce

Odense: Reden i Odense har fået ny leder. Fremover bliver det den 46-årige Mia Magnusson, som står i spidsen for det daglige arbejde.

Hun kommer fra en stilling som medicin- og undervisningsansvarlig sygeplejerske på Redernes Krisecenter, og før det var hun sygeplejerske på forsorgshjemmet St. Dannesbo, så hun har stor erfaring med mennesker i svære livssituationer.

-  De svageste i vores samfund får ikke altid den hjælp, de har krav på. De dør hurtigere og oftere, og den uretfærdige ulighed i sundhed, der stadig foregår, vil jeg gerne være med til at gøre noget ved, siger hun.

Hun tiltrådte sin nye stilling 1. januar og hendes primære opgave bliver at være en synlig og nærværende leder både over for Redens kvindelige brugere og for medarbejderne.


De svageste i vores samfund får ikke altid den hjælp, de har krav på. De dør hurtigere og oftere, og den uretfærdige ulighed i sundhed, der stadig foregår, vil jeg gerne være med til at gøre noget ved.

Mia Magnusson, leder af Reden Odense


Derudover skal hun være overordnet tovholder på udviklingen af  interne metoder og  dokumentation og understøtte Reden Odenses igangværende fundraising-projekter.

- Mit fokus som ny leder vil være at videreføre den sunde arbejdskultur på stedet og have øje på arbejdsmiljø, motivation og trivsel generelt. For hvis medarbejderne har det godt, har de også ressourcerne til at yde deres optimale over for kvinderne, siger Mia Magnusson.

Hun er lige nu i gang med et længere introduktionsforløb, hvor hun også deltager i de daglige vagter for at lære de kvindelige brugere bedre at kende - og omvendt.

Tidligere daglig leder, Mette Guul, fortsætter som forstander for Reden Odense og Redernes Krisecenter, men har ønsket at få mindre ansvar i det daglige arbejde.

- Jeg har simpelthen haft for mange opgaver, som hun siger.

Søndag kan man i avisen og på Fyens.dk læse et større portræt af den nye leder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Mette Frederiksen om corona-udbruddet i Vollsmose: - Vi skal ret hurtigt drøfte, om der mangler nogle værktøjer

Debat

Debat: Batteri-drevne tog er fremtiden

Odense

Coronasmitten stiger stadig i Vollsmose: Politikere afviser at lukke bydelen helt ned

Annonce