Annonce
Odense

Ny leder af Rytmeposten og Dexter

ERFARING: Det er en mand m/k med mange kvalifikationer, der søges som daglig leder af de to spillesteder

ODENSE: Musikhuset Rytmeposten og Jazzhus Dexter får ny chef i løbet af kort tid.

Stillingen som daglig leder for de to landskendte spillesteder er slået op, og bestyrelsen for den selvejende institution lægger heri vægt på, at den pågældende skal have indgående kendskab til musikbranchen, være målrettet, visionær samt initiativrig og i besiddelse af personlig gennemslagskraft og synlighed.

Bestyrelsen for de regionale spillesteder valgte 6. marts, at indgå en gensidig aftale om fratrædelsesordning med Jan Aaskov, der havde været daglig leder i en halv snes år.

Lederen blev fyret

Efter en afslørende revisionsrapport fra Kommunernes Revision havde bestyrelsen intet andet valg end at afskedige den kunstneriske leder med øjeblikkelig virkning.

Revisionen viste regnskabsmæssige unøjagtigheder, som dog ifølge Per Borchsenius, formand for Rytmepostens bestyrelse, intet har at gøre med personlig vinding. Siden Jan Aaskov blev sat fra bestillingen har bestyrelsen arbejdet intenst for at omstruktureret organisationen.

Per Borchenius fortæller, at bestyrelsen på forhånd ikke har emner til posten som daglig leder af de samarbejdende spillesteder i Vindegade og på Østre Stationsvej.

- Vi er ude efter en person med dokumenteret ledelsesmæssige og administrative erfaringer, der først og fremmet skal være leder, men også koncertarrangør.

- Det kommende udvidede musikhus giver nye muligheder for eksterne arrangementer - derfor skal der samarbejdes på mange fronter, fortæller formanden, der håber, at stillingen besættes pr. 1. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce