Annonce
Assens

Ny komedie optages i Assens: Se den stjernespækkede rolleliste

Det er nogle af danmarks tungeste skuespillere, der skal finde vej til Fyn. Foto: Anders Overgaard
Endnu engang bliver Assens lokation for en dansk film. Denne gang med anmelderrost instruktør og rigtig store navne på rollelisten.

Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann, Nicolas Bro og Andrea Heick Gadeberg.

Større bliver det vel ikke herhjemme, og det er en funklende liste af stjerneskuespillere, der har de bærende roller i den nye film, som blandt andet skal optages i Assens, Odense og Faaborg-Midtfyn.

Anders Thomas Jensen er kendt som instruktør på store danske filmklassikere såsom Blinkende Lygter, De Grønne Slagtere, Adams Æbler og Mænd og Høns. Samtidig er han manuskriptforfatter på Susanne Biers Den Skaldede Frisør og selvsamme instruktørs oscarvinder, Hævnen.

Det er altså de store skyts, der er fundet frem, når den nye film Retfærdighedens Ryttere skal skydes.

Zentropa er producerende kraft på filmen og producent Sisse Graum Jørgensen ser frem til at vende tilbage til Fyn, siger hun til FilmFyn: - Zentropa er glad for at være tilbage på Fyn med endnu en storfilm, Anders Thomas Jensens Retfærdighedens Ryttere. En komedie med et fremragende manuskript, spillet af Danmarks største skuespillere og hvor Fyns væld af billedskønne locations er i spil.

Annonce

En komedie om livets mening

Der er ikke mange linjer om selve filmens handling, men FilmFyn skriver følgende i sin pressemeddelelse:

- Den udstationerede militærmand Markus må tage hjem til sin teenagedatter Mathilde, da hans kone dør i en tragisk togulykke. Det ligner en tilfældighed, indtil matematiknørden Otto dukker op med sine to excentriske kollegaer Lennart og Emmenthaler. Otto var selv passager på det forulykkede tog og er overbevidst om, at nogen må stå bag. Som indicierne hober sig op, står det klart for Markus, at det måske var et nøje orkestreret attentat, som hans kone tilfældigt blev offer for.

- Anders Thomas Jensens nye komedie er en moderne fabel om fællesskab, universets tilfældigheder… og ja, selve livets mening.

Filmen får efter planen biografpremiere den 25. december i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Sommerhuse er revet væk i sommerferien: - Vi var helt nede på gulvet, og så kom vi hurtigt op igen

Annonce