Annonce
forside

Ny karateklub i Svendborg

Anshin er navnet på Svendborgs nyeste forening. Det er en kampsportklub, hvor der blandt andet undervises i karate. Privatfoto

Mandag åbner en ny forening i Svendborg: Anshin er en kampsportklub, hvor der undervises i flere forskellige stilarter

Kampsportklubben Anshinslår dørene op for første gang mandag på Nymarkskolen, hvor der er prøvetime for alle interesserede fra klokken 17.00.

Manden bag den nye forening, Gert Jürgensen, fortæller her lidt om, hvad klubben kan tilbyde.

- Det kommer til at blive sådan, at første time af træningen er karate. Anden time bliver så med kenpo jutsu, kickboxing, lidt kung-fu blandet ind og judo, fortæller Gert Jürgensen, som forklarer, at klubben både har fokus på selvforsvar og slag og spark.

Læs mere om foreningen i Fyns Amts Avis søndag eller på www.mitfyn.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Guldæggets rejse

Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Annonce